Batwoman

-
40 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rol voor Sam Littlefield in Batwoman

Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.

Batwoman is gebaseerd op het DC Comics-personage met dezelfde naam. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid gaat Kate Kane (Ruby Rose) als Batwoman de straten van Gotham op. Zij is een lesbische en hoog opgeleide straatjager die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad te laten stoppen.

Sam Littlefield, bekend van de Amazon-serie The After, gaat de rol spelen van een personage met de bijnaam Mouse in de nieuwe The CW-serie Batwoman. Het personage van Littlefield wordt beschreven als een dynamische figuur die werkt voor Alice (Rachel Skarsten). Dat suggereert dat deze 'muis' actief zal zijn in de onderwereld van Gotham. In DC Comics is Alice een instabiele bedreiging voor de stad en een mysterieus figuur met een ingewikkeld verleden.


Sam Littlefield
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten.
Vandaag, 13:42
Acteur Timothy Olyphant keert terug naar FX met een sleutelrol in het komende vierde seizoen van de anthologieserie Fargo.
Vandaag, 13:00
Raising Dion is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie gaat in première op 4 oktober 2019.
Vandaag, 12:00
1
Netflix heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Pose en het negende seizoen van The Walking Dead in oktober te zien zal zijn.
Vandaag, 11:16
The Big Bang Theory is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS. De serie ging in première in 2007 en eerder dit jaar heeft CBS het allerlaatste seizoen uitgezonden.
Vandaag, 10:00