Lost

7.9 / 10
44 min
Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Lost binnenkort weer te zien bij Videoland

Voor de fans van Lost is er goed nieuws. Videoland gaat de serie weer opnieuw aanbieden.

De mysterieuze serie die van 2004 tot 2010 is uitgezonden bij ABC, zal weer in september worden toegevoegd aan de content van Videoland. De serie draait om 48 overlevenden van een vliegtuigongeluk. Het vliegtuig is neergestort op een mysterieus eiland waar allerlei vreemde zaken plaatsvinden. De overlevenden moeten zich gaan verdiepen in de mysterieuze gebeurtenissen op het eiland in de Grote Oceaan.Lost is bedacht door J.J. Abrams (Westworld) en Damon Lindelof (Watchmen). Carlton Cruse (Bates Motel) was als scenarist achter de schermen actief. De castleden zijn onder anderen Josh Holloway (Colony), Evangeline Lilly (Smallville), Jorge Garcia (Alcatraz), Terry O’Quinn (Castle Rock) en Matthew Fox (Haunted). De serie is al in Nederland uitgezonden door Net5 en was al eerder op Videoland te zien. Nu zal de vod-dienst vanaf 2 september alle seizoenen van Lost weer llaten zien.
Vorige aflevering
The End (2)
The End (2)
06x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Marsnl
22 aug 2019 06:25 -
Kan ik eindelijk het laatste seizoen kijken
Reageer

Laatste nieuws

AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Vandaag, 12:00
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 11:00
2
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
Gisteren, 10:00
De cast van het vierde seizoen van The Sinner is uitgebreid, met onder andere Cindy Cheung (The Flight Attendant) en David Huynh (Baby).
Gisteren, 09:00