Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Starz bestelt pilot horror-komedieserie Shining Vale

De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce

De producent is Warner Bros. TV en de serie zou oorspronkelijk verschijnen bij Showtime. Shining Vale, geschreven door Sharon Horgan en Jeff Astrof, komt voort uit een idee van Aaron Kaplan. De horror-komedie gaat over een disfunctioneel gezin dat van de stad naar een klein stadje verhuist naar een huis waarin vreselijke wreedheden hebben plaatsgevonden. Maar niemand lijkt het op te merken behalve Pat, de moeder, die ervan overtuigd is dat ze depressief of bezeten is.

Sharon Horgan werd eerder genomineerd voor een Emmy voor het schrijven van de pilot-aflevering van Catastrophe. De serie Shining Vale moet afleveringen van een half uur krijgen, zo heeft Starz gemeld.


Sharon Horgan
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In augustus 2018 heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten.
Vandaag, 13:42
Acteur Timothy Olyphant keert terug naar FX met een sleutelrol in het komende vierde seizoen van de anthologieserie Fargo.
Vandaag, 13:00
Raising Dion is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie gaat in première op 4 oktober 2019.
Vandaag, 12:00
1
Netflix heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Pose en het negende seizoen van The Walking Dead in oktober te zien zal zijn.
Vandaag, 11:16