Delen op social media
Trailer

Ballers

7,6
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2015 - ..
Duur:
Netwerk:HBO
Genres:DramaKomedieSport
Ballers is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première op 21 juni 2015.

Ballers speelt zich af in en rond een groep van voetballers en hun familie, vrienden, en handlers.

Acteurs

Nieuws (46)

Populaire reacties (11)

avatar_gumstarr
29 jul 2015 13:56 -
Seizoen na seizoen hebben we bij MTV Cribs kunnen zien wat er gebeurt als je educatief gehandicapte rappers en basketballers iedere maand een miljoen dollar zakgeld geeft. Custom slangenleren eetkamerstoelen met de initialen van de bewoner in de rugleuning. Badkamers van uit Toscane overgevlogen marmer voorzien van een vrijstaand bubbelbad voor minimaal zes groupies met op de bodem in mozaïek weer die initialen van de man des huizes. Een in house barbershop, zodat er elk moment van de dag in de kappersstoel plaatsgenomen kan worden om het in ‘t achterhoofd geschoren rugnummer een beetje bij te werken. Een korps aan grasknippers en heggensnoeiers die 24/7 bezig zijn om alle heggen op het landgoed bij te snoeien, zodat ze op een afstand wel iets weghebben van, inderdaad, de initialen van Zijne Koninklijke Hoogheid. Dit alles uiteraard allemaal onder het toeziend oog van zijn supermodel girlfriend. Zijn ondergetattoeëerde supermodel girlfriend. Zijn met zijn initialen ondergetattoeëerde supermodel girlfriend.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je jezelf een hele meneer vindt, maar dat MTV daar iets anders over denkt. In dat geval zit er altijd nog een camera op je telefoon waar je jezelf compleet belachelijk mee kunt maken. Het meest recente voorbeeld komt van eigen bodem met Quinsy Promes, die buitenshuis vooral bezig is met money blowen.

Lekker money blowen zodra je je osso uit komt. Wie is er niet gek op? Glen Helder was er in zijn Arsenal tijd een ster in, maar die staat nu tegen minimumloon trommelcursussen te geven aan doorgesnoven Vitesse fans. Het kan verkeren. Misschien was het heel anders gelopen als hij iemand in dienst had genomen die zo nu en dan tegen hem had gezegd: “Hey Glen, je neefje is 13. Wat moet die in godsnaam met een matzwarte Lamborghini Aventador?”. Iemand als Spencer Strasmore in de nieuwe HBO serie Ballers bijvoorbeeld.

Mensen die zeggen dat sporten gezond is hebben waarschijnlijk nooit gezien hoe footballer Spencer Strasmore in zijn Miami Dolphins pakje rond de 20 yard line door vier kerels van 120 kg omver werd gebuldozerd. Spencer kreeg in zijn carrière meer mannen over zich heen dan Tori Black (Dat is een pornoactrice. Heb ik gegoogled. Echt.) en loopt er nu op 43-jarige leeftijd bij als een bejaarde. Kapotte rug, kapotte knieën, kapotte enkels. Spencer heeft de hele bingokaart vol. Door wat verkeerd genomen beslissingen is Spencer verre van financieel afhankelijk en er zal dus gewerkt moeten worden. Hij vindt onderdak bij een bedrijf dat financieel advies geeft aan grootverdieners en Spencer wordt ingelijfd om wat meer footballmiljonairs aan de clientèle toe te voegen. Nou, veel succes daarmee Spenzz.

Ballers heeft een beetje die Entourage-vibe. Je zou zeggen dat dat een goed ding is, maar Entourage was natuurlijk voor 80% Ari Gold en voor 20% Sloan en laten die nou net níét in Ballers zitten. In plaats daarvan krijg je Dwayne “The Rock” Johnson en ondanks dat hij het best aardig doet, zat ik toch steeds te wachten op het moment dat hij met blote handen de deur van een Nissan Primera af zou rukken om deze als schild te gebruiken tegen een wild om zich heen schietend doodseskader. The Rock blijft voor mij vooral zoveel mogelijk met een ingeolied bovenlijf door het beeld marcheren terwijl er dingen ontploffen en dat krijg ik maar moeilijk uit mijn hoofd. Verder is het vooral veel luchtig vertier waar we met z’n allen niet al te gewichtig over moeten doen. Entourage dus, maar dan met kerels die achter een eivormige bal aanrennen. Lekker voor als je al het nadenken al op je werk hebt gedaan en thuis alleen nog maar vegeterend naar je beeldscherm wil kijken.
Reageer
avatar_CC11
14 jul 2015 00:51 -
Voor mij het zwakste dat ik ooit van HBO gezien heb.
Het ziet er allemaal wel mooi en aardig uit maar daarmee is ook meteen alles gezegd.
Reageer
avatar_karin1809
09 jul 2015 21:07 -
Na drie afleveringen ben ik nog steeds niet uitgekeken. Van mij mag die nog el even doorgaan.
Reageer
avatar_Sproet2jes
23 jun 2015 20:40 -
Eerste afl. gezien, (30min) Ik vind het wel wat,
Grote spierbundels, vette wagens, Bling, bling, coole muziek, humor
maar ook : Hoe ..? het leven weer op te pakken na football.
is voor mij een blijvertje.
Reageer
avatar_patrick_1987
21 jun 2015 14:37 -
Ik ben erg benieuwd naar deze serie, maandag heerlijk voor de buis.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
04x07
23 september 2018
04x08
30 september 2018
04x09
7 oktober 2018
Seizoen 2
0/10
Seizoen 3
0/10
Seizoen 4
0/9

Recensies (6)

6
Ballers - Seizoen 3 (DVD)
11 apr 2018
Lekker voor tussendoorFuck! Dat woord wordt vaak gebruikt in deze serie. In de eerste twee seizoenen van Ballers hoorden we dit al vaak (en lag het er af en toe wat dik bovenop), maar in seizoen 3 gaat er nog even een schepje bovenop... Ballers is een serie die je tussendoor kunt kijken. De korte...
6
Ballers - Seizoen 2 (DVD)
29 apr 2017
Ballers was in 2015 één van de frisse nieuwkomers in TV land. Met Dwayne “The Rock” Johnson als de grote trekker van de show werd een open inkijkje gegeven in de wereld van de supersterren uit het American Football. Geproduceerd door het team rondom Entourage en gesitueerd in het prachtige Miami...

Video's (35)

HBO 2019
Geplaatst op 13 mei 2019, 03:30
HBO 2019 "Just The Start" Trailer (HD) Watchmen, Big Little Lies, Euphoria
Ballers 4x09 Promo
Geplaatst op 1 oktober 2018, 04:30
Ballers 4x09 Promo "There's No Place Like Home, Baby" (HD) Season Finale

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.