Living with Yourself

7,0 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:27 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
Living with Yourself is een Amerikaanse komedieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 18 oktober 2019.

Een man die worstelt in het leven, ondergaat een nieuwe spabehandeling die belooft van hem een ​​beter persoon te maken, maar hij ontdekt al snel dat hij is vervangen door een nieuwe en verbeterde versie van zichzelf. Terwijl hij omgaat met de onbedoelde gevolgen van zijn acties, moet hij vechten voor zijn huwelijk, carrière en identiteit.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Living with Yourself - Seizoen 1

7.5

Nieuws (10)

Apple TV+ heeft The Shrink Next Door, met Paul Rudd en Will Ferrell besteld. De serie is een aanpassing van de gelijknamige Wondery en Bloomberg Media podcast.
vr 24 april
Op 9 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 77ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
9 dec 2019
Op 8 december 2019 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 25ste Critics' Choice Television Award. Op 12 januari 2020 zullen de prijzen worden uitgereikt.
9 dec 2019
1