DNA (NL)

7,0 / 10
45 min
Politie
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Politie
Netwerk:SBS 6
DNA (NL) is een Nederlandse politieserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 5 september 2019.

Rechercheurs Lara Noort en Eliz Alvero leerden elkaar jaren geleden kennen op de politieacademie en zijn sindsdien onafscheidelijk. Officier van Justitie Kate Daans hebben ze pas later ontmoet, maar het klikte meteen. Op een politiebureau in Amsterdam-Oost werken ze samen aan het oplossen van moorden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie DNA (NL).

Nieuws (2)

Deze week in het overzicht van afgelopen week heel veel aankondigingen van nieuwe series, pilots, première- en startdatums en trailers. Ook kun je nog meedoen aan de prijsvraag. Kijk hieronder voor dit nieuws en meer van 19 tot en met 25 augustus.
26 aug 2019
SBS 6 start op 29 augustus met een spannende en humorvolle politieserie: DNA (NL). DNA (NL) staat voor (Kate) Daans, (Lara) Noort en (Eliz) Alvero; een trio bestaande uit een Officier van Justitie en twee rechercheurs.
13 aug 2019

Populaire reacties (3)

-
30 aug 2019
Jammer dat Yolanthe meedoet. Reden genoeg voor mij om niet te kijken. Over het paard getilde actrice......
-
07 sep 2019
Snap niet dat ze yolanthe de hoofdrol hebben gegevrn. Ze kan echt niet acteren.voor de rest best aardige serie om 1 keer te kijken. Geen top serie .en de kijkcijfers zijn ook niet best.

Vergelijkbare series

Baantjer
3 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem