Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met komedieserie Brews Brothers

Netflix heeft acht afleveringen besteld van Brews Brothers, een nieuwe komedieserie van de broers Greg en Jeff Schaffer.

Alan Aisenberg (Orange Is the New Black) en Mike Castle (LA to Vegas) gaan de hoofdrollen spelen. Brews Brothers, geschreven door Greg Schaffer, volgt de vervreemde broers Wilhelm en Adam Rodman die samen een brouwerij runnen. Allebei zijn ze zeer deskundig op het gebied van bierproductie, maar ze denken heel verschillend over de toe te passen technieken. Carmen Flood en Marques Ray zijn ook in de serie te zien als respectievelijk Sarah en Chuy.


Alan Aisenberg
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Vandaag, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2