Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Stephen Amell heeft hoofdrol te pakken in nieuwe Starz-serie

Stephen Amell heeft hoofdrol te pakken in nieuwe Starz-serie

Arrow-ster Stephen Amell gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe worstel dramaserie Heels.
Van superheld naar schurk. Stephen Amell, hij speelt Oliver Queen a.k.a. Green Arrow, is op dit moment nog bezig met de opnames van het tiendelige laatste achtste seizoen van Arrow, maakt de overstap naar van The CW naar Starz. Amell gaat in Heels, een serie over de waanzinnige wereld van het onafhankelijke professionele worstelen, de hoofdrol spelen. Met Amell (foto) aan boord heeft Starz de serie het groene licht gegeven en in het eerste seizoen verschijnen acht afleveringen.



De serie wordt geschreven door Michael Waldron (HarmonQuest) en Mike O’Malley (Shameless (US) treedt op als showrunner. Heels gaat over de mannen en vrouwen die hun dromen najagen in de wereld van pro worstelen. Het speelt zich af in een hechte gemeenschap in Georgië en volgt een worstelpromotie in familiebezit, terwijl twee broers en rivalen - een van hen gespeeld door Amell - oorlog voeren over de nalatenschap van hun overleden vader. In de ring moet iemand de goede kerel spelen en iemand moet zijn aartsvijand spelen, ook wel De Heel genoemd (Amell). Maar in de echte wereld kunnen die karakters moeilijk waar te maken zijn - of juist moeilijk om in de ring te laten.

In de ring is Amell's Jack Spade de charismatische schurk of Heel van de Duffy Wrestling Association. In de echte wereld is hij de hardwerkende eigenaar, een echtgenoot en vader die proberen rond te komen terwijl hij vecht om zijn onmogelijke dromen te realiseren. Hij heeft de geest van een kunstenaar in het lichaam van een krijger en een Steve Jobs-achtige behoefte aan perfectie - en aan controle. Hij zegt dat hij alles zal doen wat nodig is om de DWA tot een imperium op te bouwen. Zal hij zo ver gaan dat hij zijn huwelijk of zijn relatie met zijn broer riskeert?

In de tweet van Amell: 'Hey @CodyRhodes {een professionele worstelaar} - wil je mij komen helpen om een televisieserie te maken?'

Wanneer de serie in productie gaat, wie de cast gaat aanvullen en wanneer de serie Heels in première gaat bij Starz is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten