Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sex/Life, een nieuwe dramedy voor Netflix

Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.

Stacey Rukeyser (foto) heeft een stomende, op vrouwen gerichte dramedy voor Netflix bedacht die zich focust op als het leven en libido met elkaar in botsing komen. De achtdelige serie is gebaseerd op het boek 44 Chapters About 4 Men van BB Easton.Rukeyser is verantwoordelijk voor het schrijfwerk van Sex/Life dat een verhaal is van een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden dat een heerlijk stomende nieuwe kijk op vrouwelijke identiteit en verlangen geeft. Rukeyser zal ook gaan optreden als showrunner en uitvoerend produceren samen met J. Miles Dale (The Strain) en Larry Robins.

Wanneer de serie in première zal gaan en wie de hoofdrol zal gaan spelen is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1