Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sex/Life, een nieuwe dramedy voor Netflix

Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.

Stacey Rukeyser (foto) heeft een stomende, op vrouwen gerichte dramedy voor Netflix bedacht die zich focust op als het leven en libido met elkaar in botsing komen. De achtdelige serie is gebaseerd op het boek 44 Chapters About 4 Men van BB Easton.Rukeyser is verantwoordelijk voor het schrijfwerk van Sex/Life dat een verhaal is van een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden dat een heerlijk stomende nieuwe kijk op vrouwelijke identiteit en verlangen geeft. Rukeyser zal ook gaan optreden als showrunner en uitvoerend produceren samen met J. Miles Dale (The Strain) en Larry Robins.

Wanneer de serie in première zal gaan en wie de hoofdrol zal gaan spelen is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Vandaag, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Vandaag, 09:00
1
Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Gisteren, 11:02