Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sex/Life, een nieuwe dramedy voor Netflix

Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.

Stacey Rukeyser (foto) heeft een stomende, op vrouwen gerichte dramedy voor Netflix bedacht die zich focust op als het leven en libido met elkaar in botsing komen. De achtdelige serie is gebaseerd op het boek 44 Chapters About 4 Men van BB Easton.Rukeyser is verantwoordelijk voor het schrijfwerk van Sex/Life dat een verhaal is van een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden dat een heerlijk stomende nieuwe kijk op vrouwelijke identiteit en verlangen geeft. Rukeyser zal ook gaan optreden als showrunner en uitvoerend produceren samen met J. Miles Dale (The Strain) en Larry Robins.

Wanneer de serie in première zal gaan en wie de hoofdrol zal gaan spelen is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Vandaag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Vandaag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Vandaag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Vandaag, 10:00
De cast van de iconische komedieserie Friends komt weer bij elkaar voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging. Dat heeft HBO Max gisteren formeel bevestigd.
Vandaag, 09:00