Chateau Meiland

8.3 / 10
40 min
Reality
Volg deze serie
8.3 / 10
5seizoenen/62afleveringen/2019 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:40 min2019 - heden
Genres:Reality
Netwerk:SBS 6
Chateau Meiland is een Nederlandse realityserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 20 mei 2019.

Ruim twaalf jaar geleden ging de markante Martien Meiland het buitenlandse avontuur -geheel op eigen wijze- al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Heel Nederland kon op TV zien hoe ze een prachtig kasteel in Midden-Frankrijk om wisten te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd een succes, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen Erica de heimwee niet meer kon verdragen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en nu probeert de familie Meiland het opnieuw. Ze laten huis en haard achter voor een nieuw Frans avontuur op een manier zoals alleen ‘de Meilandjes’ dat kunnen. Elke maandag om 20.30 uur geeft de realityserie Chateau Meiland een uniek kijkje in het leven van dit bijzondere gezin!
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 3
0 / 18
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 5
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Chateau Meiland.

Nieuws (2)

Op donderdag 8 oktober werden de Nederlandse televisieprijzen uitgereikt. En zoals elk jaar heeft de kijker ook in 2020 beslist wie er met de Ring en de Sterren van door mocht gaan.
8 okt 2020
1
Deze week in het overzicht van afgelopen week heel veel aankondigingen van nieuwe series, pilots, première- en startdatums en trailers. Ook kun je nog meedoen aan de prijsvraag. Kijk hieronder voor dit nieuws en meer van 19 tot en met 25 augustus.
26 aug 2019

Vergelijkbare series