Breaking Bad

8.6 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Breaking Bad film heeft titel, datum en teaser

De immens populaire en bejubelde serie Breaking Bad krijgt een film en Aaron Paul zal de hoofdrol spelen.

Dit jaar zijn er van drie populaire series een film gemaakt. Deadwood (is al in mei uitgezonden) en Downton Abbey (komt in september uit) gingen Breaking Bad voor. Maar in oktober is het tijd voor Aaron Paul om zijn Emmy winnende rol als Jesse Pinkman te herhalen in de Breaking Bad film El Camino.

8174 El Camino

Heel lang was de film in het duister gehuld. Maar nu is het tijd om in het licht te treden. Netflix heeft onthuld wanneer de film van Vince Gilligan’s Breaking Bad te zien zal zijn. Ook is er een officiële titel bekend gemaakt: El Camino: A Breaking Bad Movie.

Geschreven en geregisseerd door Breaking Bad bedenker Vince Gilligan is El Camino een vervolg op de nasleep van Jesse's dramatische ontsnapping uit gevangenschap. Hij moet zijn verleden onder ogen zien om een soort toekomst te smeden.

De Breaking Bad film zal naast Netflix ook op AMC te zien zijn, maar de film zal pas maanden na de start op AMC te zien zijn, het originele netwerk waar Breaking Bad van 2008 tot en met 2013 te zien was. Pak je agenda en zet 11 oktober 2019 in het rood erin, want dat is de dag waarop de film El Camino: A Breaking Bad movie te zien zal zijn bij de streamingdienst.

Bekijk hieronder de teaser verpakt als datumaankondiging:
Vorige aflevering
Felina
05x16
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
25 aug 2019 17:50 -
Dit komt voor mij helemaal out of the blue, and I like it! Ik zet 'm in mijn agenda.
Reageer

Laatste nieuws

Apple heeft de nieuwe serie Mosquito Coast formeel het groene licht gegeven. Het is een dramaserie van Luther-maker Neil Cross met in de hoofdrol Justin Theroux.
Vandaag, 12:00
The Good Doctor is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Op 23 september gaat het derde seizoen van start bij ABC.
Vandaag, 11:00
Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Dat melden Britse media.
Vandaag, 10:00
2
Seinfeld is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. Tussen 1989 en 1998 zijn er 180 afleveringen verschenen.
Vandaag, 09:00
2
Soms is het goed om slecht te zijn. Helaas voor No Good Nick was dat genoeg voor één seizoen, Netflix heeft de komedieserie gecanceld.
Gisteren, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:17