Vis a Vis

8.5 / 10
70 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
4seizoenen/40afleveringen/2015 - 2019 
NetwerkAntena 3
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:70 min20152019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Antena 3
Vis a Vis is een Spaanse misdaadserie van de zender Antena 3. De serie ging in première op 20 april 2015.

"VIS A VIS" toont het verhaal van Macarena, een jong meisje dat in een vrouwengevangenis zit. Macarena's leven staat op zijn kop als ze wordt veroordeeld en naar de gevangenis wordt gestuurd. De breekbare en onschuldige jonge vrouw moet zich aanpassen aan de harde gevangeniswereld waar het belangrijk is om te overleven. De strijd om te overleven hangt af van coëxistentie tussen gevangenen, gekenmerkt door allianties, verraad en vendetta's. Macarena ontdekt al snel dat te veel mensen in de gevangenis op het spoor van 9 miljoen euro zijn gestolen uit een bestelwagen ...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 9
Seizoen 4
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vis a Vis.

Nieuws (12)

Weer een jaar voorbij. Een jaar met heel veel enorm goede series, maar ook veel teleurstellende series. Maar ook een jaar van updates en nieuwe schrijvers. Je begrijpt het al we gaan even terug in de tijd en blikken terug naar 2019.
do 9 januari
4
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie niet Engels/Nederlandstalige serie. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele ander
wo 25 december
7
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie actrices. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
wo 1 januari
7

Populaire reacties (4)

10
10 okt 2019
Ik kijk naar netflix al ruim 5 jaar, maar dit is de beste serie die ik ooit gezien heb. Dit is de eerste serie die ik zo snel uitgekeken heb, na orphan black. Zou hem gelijk weer willen starten, chapeau.
-
05 sep 2019
Geweldige Serie, continue spannend en top verhaallijn,

Vergelijkbare series

Prison Break
9 stemmen
Breaking Bad
3 stemmen
The Sinner
3 stemmen
Fringe
2 stemmen