Batwoman

7.4 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2019 - heden
NetwerkThe CW
2x1 17 januari 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2019 - heden
Netwerk:The CW
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première op 6 oktober 2019.

Batwoman is gebaseerd op het DC Comics-personage met dezelfde naam. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid gaat Kate Kane als Batwoman de straten van Gotham op. Zij is een lesbische en hoog opgeleide straatjager die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad te laten stoppen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

Batwoman - Eerste aflevering

8

Nieuws (10)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie superhelden. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
ma 21 december
7
Na de coronavirus productie stop gaan vier series van Warner Bros TV weer in productie. De productie van Lucifer kan onder andere weer van start.
7 sep 2020
Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
9 jul 2020
3

Vergelijkbare series