Batwoman

7.4 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkThe CW
1x11 26 januari 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2019 - heden
Netwerk:The CW
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première op 6 oktober 2019.

Batwoman is gebaseerd op het DC Comics-personage met dezelfde naam. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid gaat Kate Kane als Batwoman de straten van Gotham op. Zij is een lesbische en hoog opgeleide straatjager die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad te laten stoppen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Batwoman - Eerste aflevering

8

Nieuws (21)

De serie Arrow is bijna afgelopen bij The CW. Op 28 januari verschijnt de laatste aflevering. Hoe gaat het nu verder met het Arrowverse?
woensdag, 13:00
1
De Amerikaanse zender The CW heeft nieuwe seizoenen aangekondigd van diverse DC-series die zich afspelen in het Arrowverse.
wo 8 januari
2
De kerstvakantie is begonnen, dat betekent dat veel series ook even op vakantie gaan. The CW heeft aangekondigd wanneer hun series weer terug zullen keren in 2020.
ma 23 december

Vergelijkbare series