Treadstone

7.8 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkUSA Network
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:USA Network
Treadstone is een Amerikaanse misdaadserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 15 oktober 2019.

In een post-Jason Bourne-universum worden slapende agenten van over de hele wereld op mysterieuze wijze 'gewekt' wanneer een CIA black ops-programma dat gedragsveranderingen op zijn proefpersonen gebruikt, genaamd 'Treadstone', wordt geactiveerd, en hun dodelijke onbewuste proefpersonen op dodelijke missies stuurt .
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Treadstone - Seizoen 1

7

Nieuws (8)

CBS TV Studios en Jerry Bruckheimer TV produceren Game, de serie zal binnen kort op de markt verschijnen. Martin Lawrence en Snoop Dogg vervullen de hoofdrol.
ma 31 augustus
De horrorserie The Purge en de misdaadserie Treadstone zijn door USA Network gecanceld. Beide series zijn gebaseerd op een film-franchise.
14 mei 2020
1
Watchmen, Catherine the Great, Batwoman en Raising Dion zijn slechts een kleine greep uit de nieuwe series die in oktober in première gaan.
29 sep 2019

Populaire reacties (2)

9
17 okt 2019
Net deel 1 gezien. Geweldig.
7
19 dec 2019
Seizoen 1 is helaas voorbij. Ik heb er met heel veel plezier naar gekeken. Geweldige serie met heel veel actie. Er zijn aan het einde een paar open einden dus er zal wel een tweede seizoen komen.