Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix maakt miniserie van boek The Chestnut Man

Een boek van Søren Sveistrup is in Nederland uitgebracht als Oktober. Netflix gaat er de miniserie The Chestnut Man van maken.

Søren Sveistrup is de internationaal bejubelde bedenker en scenarioschrijver van het Deense televisiefenomeen The Killing (Forbrydelsen), dat bekroond werd met diverse internationale Awards en aan meer dan honderd landen verkocht is.

In The Chestnut Man draait het om een reeks moorden waarbij op het plaats delict steeds een kastanje-poppetje wordt aangetroffen. Aan de zaak werkt een bijzonder koppel. Rechercheur Thulin wil zo snel mogelijk naar een nieuwe digitale afdeling, terwijl Hess door Europol terug naar Denemarken is gestuurd. Hij wil dan ook zo snel mogelijk weg, maar kan de zaak rondom de kastanje-poppetjes maar niet loslaten. Daar komt nog eens bij dat een minister een rol speelt in het verhaal. Rosa Hartung is een jaar uit de roulatie geweest nadat haar twaalfjarige dochter is verdwenen. Een man heeft de moord bekend, maar het lichaam is nooit gevonden. Precies op de dag dat de minister van Sociale Zaken terugkeert in het parlement wordt een vrouw op brute wijze vermoord. Het is het begin van The Chestnut Man.

The Chestnut Manis het eerste boek van de schrijver die tot nu toe scenario’s en verhalen voor televisie schreef. En Netflix was er dus snel bij om zijn eerste boek tot een serie om te toveren. Het zal een zesdelige miniserie worden waarvan elke aflevering 50 minuten zal duren. The Chestnut Man zal de tweede Deense Originele Netflix serie worden na The Rain.

Wie de castleden zullen worden is nog niet bekend gemaakt. Wat wel bekend is gemaakt dat de opnamen in 2020 van start zullen gaan en de serie zal in 2021 in première gaan bij de streamingdienst.

8170 Chestnut
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple heeft de nieuwe serie Mosquito Coast formeel het groene licht gegeven. Het is een dramaserie van Luther-maker Neil Cross met in de hoofdrol Justin Theroux.
Vandaag, 12:00
The Good Doctor is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Op 23 september gaat het derde seizoen van start bij ABC.
Vandaag, 11:00
Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Dat melden Britse media.
Vandaag, 10:00
2
Seinfeld is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. Tussen 1989 en 1998 zijn er 180 afleveringen verschenen.
Vandaag, 09:00
2
Soms is het goed om slecht te zijn. Helaas voor No Good Nick was dat genoeg voor één seizoen, Netflix heeft de komedieserie gecanceld.
Gisteren, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:17