The Marvelous Mrs. Maisel

8.2 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
3seizoenen/19afleveringen/2017 - heden
NetwerkAmazon
3x2  6 december 2019Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:55 min2017 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Amazon
The Marvelous Mrs. Maisel is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Amazon. De serie ging in première op 29 november 2017.

The Marvelous Mrs. Maisel is gesitueerd in 1958 en volgt Midge een New York City echtgenoot en moeder die aan de slag gaat in de wereld van stand-up komedie. Midge heeft alles wat ze ooit wilde – een perfecte echtgenoot, twee kinderen en een elegant appartement op de Upper East Side, perfect voor het houden van Yom Kippur diners. Maar haar leven neemt een onverwachte wending als ze een verborgen talent bij zichzelf ontdekt, en dat verandert haar leven voorgoed.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (2)

The Marvelous Mrs. Maisel - Seizoen 3 (eerste deel)

8

The Marvelous Mrs. Maisel - Seizoen 2

9

Nieuws (38)

KPN voegt Amazon Prime Video toe aan zijn Interactieve TV menu.
dinsdag, 11:00
4
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. 'Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:02
Vikings, You, The Expanse, Tell Me a Story (2018), The Marvelous Mrs. Maisel, deze en meer series die in december van start zullen gaan vind je in het overzicht hieronder.
vrijdag, 10:00

Vergelijkbare series