The Marvelous Mrs. Maisel

8.3 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Marvelous Mrs. Maisel in december

The Marvelous Mrs. Maisel is een Amerikaanse dramedyserie van Amazon Prime Video. Het derde seizoen verschijnt op 6 december.

The Marvelous Mrs. Maisel is gesitueerd in 1958 en volgt Midge (Rachel Brosnahan), een moeder in New York City die aan de slag gaat in de wereld van stand-up komedie. Haar leven neemt een onverwachte wending als ze een verborgen talent bij zichzelf ontdekt, en dat verandert haar leven voorgoed.

In het derde seizoen gaan Midge en Susie (Alex Borstein) op tour met Shy Baldwin (LeRoy McClain). Er zijn er ook shows geboekt in het buitenland. Ondertussen heeft Joel (Michael Zegen) moeite om Midge te ondersteunen en tegelijkertijd zijn eigen dromen na te jagen.

Vorige aflevering
A Jewish Girl Walks into the Apollo…
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BadWolf
20 aug 2019 19:22 -
De meest originele serie in tijden. Kan niet wachten (maar zal wel moeten) tot het december is.
Reageer
avatar_merase
21 aug 2019 14:24 -
Kan me er ook enorm op verheugen wat een heerlijke serie!
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Eerder werd er bekend gemaakt dat Harriet Dyer een rol krijgt in American Auto. Er is nu bekend wie de hoofdrol in de serie gaat vervullen.
Vandaag, 10:00
BBC heeft vier series van debuterende schrijvers in productie genomen, waaronder de politieserie The Responder met een Sherlock acteur in de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Curb Your Enthusiasm is een Amerikaanse komedieserie van HBO. Momenteel wordt door HBO het tiende seizoen uitgezonden, dat uit tien afleveringen bestaat.
Vandaag, 08:00
Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Gisteren, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Gisteren, 14:00