The Marvelous Mrs. Maisel

8.2 / 10
55 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Marvelous Mrs. Maisel in december

The Marvelous Mrs. Maisel is een Amerikaanse dramedyserie van Amazon Prime Video. Het derde seizoen verschijnt op 6 december.

The Marvelous Mrs. Maisel is gesitueerd in 1958 en volgt Midge (Rachel Brosnahan), een moeder in New York City die aan de slag gaat in de wereld van stand-up komedie. Haar leven neemt een onverwachte wending als ze een verborgen talent bij zichzelf ontdekt, en dat verandert haar leven voorgoed.

In het derde seizoen gaan Midge en Susie (Alex Borstein) op tour met Shy Baldwin (LeRoy McClain). Er zijn er ook shows geboekt in het buitenland. Ondertussen heeft Joel (Michael Zegen) moeite om Midge te ondersteunen en tegelijkertijd zijn eigen dromen na te jagen.

Vorige aflevering
All Alone
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BadWolf
20 aug 2019 19:22 -
De meest originele serie in tijden. Kan niet wachten (maar zal wel moeten) tot het december is.
Reageer
avatar_merase
21 aug 2019 14:24 -
Kan me er ook enorm op verheugen wat een heerlijke serie!
Reageer

Laatste nieuws

In augustus 2018 heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten.
Vandaag, 13:42
Acteur Timothy Olyphant keert terug naar FX met een sleutelrol in het komende vierde seizoen van de anthologieserie Fargo.
Vandaag, 13:00
Raising Dion is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie gaat in première op 4 oktober 2019.
Vandaag, 12:00
1
Netflix heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Pose en het negende seizoen van The Walking Dead in oktober te zien zal zijn.
Vandaag, 11:16