The Ranch

7.7 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
4seizoenen/80afleveringen/2016 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:32 min20162020 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
The Ranch is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 1 april 2016.

Een zekere-maar-mislukte semi-pro football speler keert terug naar Colorado om te helpen op de familie ranch.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 4
0 / 20

Recensies (2)

The Ranch - Seizoen 2

6.5

The Ranch - Seizoen 1

7

Nieuws (40)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
za 1 februari
11
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 20 januari
Het stemmen op de Serie van het Jaar is van start gegaan, de Golden Globes zijn uitgereikt, 2019 in series en meer nieuws in het weekoverzicht van 6 tot en met 12 januari.
ma 13 januari

Populaire reacties (10)

2.5
01 apr 2016
Het leuke aan deze serie vond ik dat Debra Winger mee doet. Debra was namelijk in mijn twintiger jaren vrij populair.

Het minder leuke aan deze serie is dat ik Debra Winger helemaal niet gezien heb.
Misschien doet ze nog niet mee in de eerste aflevering maar helaas zal ik dit nooit te weten komen aangezien de pilot slechts een minuut of tien heeft opgestaan, want wat is dit slecht.

Onbewust moest ik denken aan de derderangs soaps van vroeger waarbij gewoonlijk de set uit bordkarton werd opgetrokken in één of ander publiek toilet wegens gebrek aan een deftige studio.
De combinatie van akoestiek en de manier waarop dit vehikel in beeld wordt gebracht geeft het geheel iets heel kunstmatigs.
Als toetje gooit men er dan nog na elke, niet noodzakelijk grappige, oneliner een lachband uit de jaren '70 overheen.

In de eerste 10 minuten die ik gezien heb kreeg ik ook niet echt de indruk dat er van enige vorm van acteren sprake was, het lijkt meer een wedstrijdje om zonder fouten of emotie je zinnetjes op te zeggen.

Natuurlijk is Kutcher geen groot acteur en hebben zowel Sam Elliot als Debra Winger betere tijden gekend, maar dit is wel een heel trieste manier om een carrière mee af te sluiten.
7.5
17 dec 2017
Was weer een leuk 4e seizoen, of 2e deel van seizoen 2 zoals op tvdb en mijnserie staat. Ben wel benieuwd hoe ze het vertrek van Rooster (Masterson) gaan verklaren in het vervolg, aangezien hij een belangrijke rol speelt in de 'cliffhanger' van dit seizoen.

Vergelijkbare series