Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen zesde seizoen voor Ballers

Hoofdrolspeler Dwayne Johnson heeft het nieuws zelf aangekondigd: het vijfde seizoen is de laatste voor de sport dramedyserie Ballers.

Het vijfde seizoen van de HBO-serie Ballers gaat op 25 augustus van start, en het zal meteen de laatste keer zijn dat de serie van start zal gaan. Dwayne Johnson heeft zelf aangekondigd dat het vijfde seizoen het allerlaatste seizoen zal zijn.

"Mijn hart is vol dankbaarheid naar jullie allemaal voor het rocken met ons elk seizoen", schreef Johnson op Instagram. "Jullie hebben van ons jarenlang de best beoordeelde komedie van HBO gemaakt en het belangrijkste is dat jullie hebben geholpen om een platform te creëren voor anderen acteurs om de KANS te hebben om hard te werken, te groeien en bekende namen te worden. Voor mij is de kans die Ballers voor zoveel anderen heeft gecreëerd, het echte goud van onze show. Ik hou van jullie, ik dank jullie en geniet van ons laatste seizoen van BALLERS."

Bekijk hieronder de trailer van het laatste seizoen van Ballers.

Video on youtube
Vorige aflevering
Players Only
Players Only
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_E71
23 aug 2019 19:10 - 22 sep 2021 04:49
Nou, is mooi zo, toch? 5 a 6 seizoenen voor een serie vindt ik altijd wel een mooi gemiddelde. Extra genieten van het komende seizoen dan maar.
Reageer
Ballers