Glitch

7.2 / 10
53 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Datum voor derde en allerlaatste seizoen van Glitch

‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.

Het heeft even geduurd, want het tweede seizoen eindigde al in oktober 2017, maar nu bijna twee jaar later zullen de fans gaan zien hoe het afloopt met de Australische sciencefictionserie.

Glitch vindt plaats in een kleine stad waar mensen zijn opgestaan uit de dood en die moeten proberen te ontdekken waarom ze weer tot leven zijn gekomen. De cast bestaat onder anderen uit Patrick Brammall, Genevieve O’Reilly, Emma Booth, Emily Barclay, Ned Dennehy, Sean Keenan, Hannah Monson, Aaron McGrath en Rodger Corser.

Op Twitter staat: “Ben je klaar?” Het derde en laatste seizoen van #GlitchTV keert bij @ABCTV terug op 25 augustus en bij @Netflix op 25 september.”
Vorige aflevering
Perfectly Safe
03x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Studios heeft aangekondigd dat The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasieromans van J.R.R Tolkien, gefilmd gaat worden in Nieuw-Zeeland.
Gisteren, 14:00
3
NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse zender Starz werkt aan de productie van het derde seizoen van American Gods. De serie is hier te zien bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Het lijkt erop dat Netflix binnenkort de uitermate populaire en langlopende animatieserie South Park voor de Nederlandse fans gaat streamen.
Gisteren, 11:04
1
Saved by the Bell, de tienerserie die in 1989 in première ging bij NBC, wordt nieuw leven ingeblazen. Castleden Mario Lopez en Elizabeth Berkley keren terug in de nieuwe versie.
Gisteren, 10:00
1
Kiefer Sutherland gaat de hoofdrol spelen in een serie die gebaseerd is op de film The Fugitive. De remake wordt gemaakt door streamingdienst Quibi en zal in april 2020 beschikbaar komen.
Gisteren, 09:00
1