Glitch

7.2 / 10
53 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Datum voor derde en allerlaatste seizoen van Glitch

‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.

Het heeft even geduurd, want het tweede seizoen eindigde al in oktober 2017, maar nu bijna twee jaar later zullen de fans gaan zien hoe het afloopt met de Australische sciencefictionserie.

Glitch vindt plaats in een kleine stad waar mensen zijn opgestaan uit de dood en die moeten proberen te ontdekken waarom ze weer tot leven zijn gekomen. De cast bestaat onder anderen uit Patrick Brammall, Genevieve O’Reilly, Emma Booth, Emily Barclay, Ned Dennehy, Sean Keenan, Hannah Monson, Aaron McGrath en Rodger Corser.

Op Twitter staat: “Ben je klaar?” Het derde en laatste seizoen van #GlitchTV keert bij @ABCTV terug op 25 augustus en bij @Netflix op 25 september.”
Vorige aflevering
Little Gidding
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Gisteren, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Gisteren, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Gisteren, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Gisteren, 11:00