The Ranch

7.7 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen The Ranch krijgt startdatum

We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.

Het vierde seizoen, dat ook wel te boek staat als deel zeven, heeft twintig afleveringen en de eerste tien afleveringen gaan op 13 september van start.

The Ranch speelt zich af op een Colorado-boerderij buiten Denver en volgt Colt (Ashton Kutcher, foto (r), die na een korte en mislukte semi-profvoetbalcarrière die naar huis terugkeert om het familiebedrijf met zijn vader (Sam Elliott, foto (l) en moeder (Debra Winger) te runnen. Elisha Cuthbert schittert als Colt's verloofde Abby.De komedieserie is bedacht door Don Reo en Jim Patterson en is de eerste komedie geproduceerd door Netflix en ook de eerste multi-camera komedie die twintig afleveringen in tweeën gesplitst zag in twee halve seizoenen. Het tweede deel van het vierde seizoen, ook wel deel acht, zal ergens in 2020 te zien zijn.
Vorige aflevering
Take Me Home, Country Roads
Take Me Home, Country Roads
04x20
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
Vandaag, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
2
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1