The Ranch

7.7 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen The Ranch krijgt startdatum

We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.

Het vierde seizoen, dat ook wel te boek staat als deel zeven, heeft twintig afleveringen en de eerste tien afleveringen gaan op 13 september van start.

The Ranch speelt zich af op een Colorado-boerderij buiten Denver en volgt Colt (Ashton Kutcher, foto (r), die na een korte en mislukte semi-profvoetbalcarrière die naar huis terugkeert om het familiebedrijf met zijn vader (Sam Elliott, foto (l) en moeder (Debra Winger) te runnen. Elisha Cuthbert schittert als Colt's verloofde Abby.De komedieserie is bedacht door Don Reo en Jim Patterson en is de eerste komedie geproduceerd door Netflix en ook de eerste multi-camera komedie die twintig afleveringen in tweeën gesplitst zag in twee halve seizoenen. Het tweede deel van het vierde seizoen, ook wel deel acht, zal ergens in 2020 te zien zijn.
Vorige aflevering
Take Me Home, Country Roads
04x20
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Gisteren, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Gisteren, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Gisteren, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Gisteren, 11:00