The Ranch

7.7 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen The Ranch krijgt startdatum

We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.

Het vierde seizoen, dat ook wel te boek staat als deel zeven, heeft twintig afleveringen en de eerste tien afleveringen gaan op 13 september van start.

The Ranch speelt zich af op een Colorado-boerderij buiten Denver en volgt Colt (Ashton Kutcher, foto (r), die na een korte en mislukte semi-profvoetbalcarrière die naar huis terugkeert om het familiebedrijf met zijn vader (Sam Elliott, foto (l) en moeder (Debra Winger) te runnen. Elisha Cuthbert schittert als Colt's verloofde Abby.De komedieserie is bedacht door Don Reo en Jim Patterson en is de eerste komedie geproduceerd door Netflix en ook de eerste multi-camera komedie die twintig afleveringen in tweeën gesplitst zag in twee halve seizoenen. Het tweede deel van het vierde seizoen, ook wel deel acht, zal ergens in 2020 te zien zijn.
Vorige aflevering
Perfect Storm
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Saved by the Bell is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie was vier seizoenen te zien, van 1989 tot 1993. NBC werkt aan een remake.
Vandaag, 09:00
Amazon Studios heeft aangekondigd dat The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasieromans van J.R.R Tolkien, gefilmd gaat worden in Nieuw-Zeeland.
Gisteren, 14:00
3
NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse zender Starz werkt aan de productie van het derde seizoen van American Gods. De serie is hier te zien bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Het lijkt erop dat Netflix binnenkort de uitermate populaire en langlopende animatieserie South Park voor de Nederlandse fans gaat streamen.
Gisteren, 11:04
1
Saved by the Bell, de tienerserie die in 1989 in première ging bij NBC, wordt nieuw leven ingeblazen. Castleden Mario Lopez en Elizabeth Berkley keren terug in de nieuwe versie.
Gisteren, 10:00
1