Familie Kruys

7.6 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
7.6 / 10
5seizoenen/40afleveringen/2015 - 2019 
NetwerkRTL 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min20152019 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:RTL 4
Familie Kruys is een Nederlandse dramedyserie van de zender RTL4. De serie ging in première op 29 maart 2015.

De serie gaat over de hechte band tussen Bette Kruys en haar homoseksuele broer Kirk en alle perikelen die zij samen met de rest van hun kleurrijke familie meemaken. Hun moeder overleed toen ze nog jong waren en hun vader is een succesvolle schrijver met een drankprobleem. Bette is een 46-jarige alleenstaande vrouw die met sterren stylen de kost verdient, maar zelf nooit in dat ‘maatje zero’ past. Ze wordt verliefd op haar aannemer, die niets wegheeft van de man van haar dromen. Haar broer, een acteur die al een jaar overspannen thuis zit, heeft een liefdevolle maar moeizame relatie met zijn echtgenoot Morten. Als hun vader Thomas op een dag thuiskomt met de Roemeense internetbruid Ruxandra, gaan bij Bette en Kirk alle alarmbellen af.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 5
0 / 8

Recensies (1)

Familie Kruys - Seizoen 4

7

Nieuws (30)

De eerste zeven categorieën genomineerden van de Serie van het Jaar en nog veel meer nieuws in het weekoverzicht van de laatste week van 2019.
30 dec 2019
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie actrices. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
1 jan 2020
11
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde en vijfde seizoen van Familie Kruys. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
19 dec 2019

Populaire reacties (5)

7
07 apr 2016
Ik begon een beetje sceptisch aan de Familie Kruys vanwege Linda de Mol. Weer Linda? Pffft, ben daar eigenlijk een beetje klaar mee. Maar eerlijk is eerlijk, de familie Kruys is een aardige serie. Elise Schaap en Hans Dagelet trekken de serie er wat mij betreft doorheen, ze spelen fantastisch en zijn echt grappig, ook hun verhaallijn. Eigenlijk maken deze twee de serie leuk. Wat alles dan weer naar beneden trekt zijn Bette (gespeeld door Linda) en Kirk. Linda is af en toe niet om te pruimen, maar of dat het acteren is of het karakter, daar valt nog over te twisten. En Kirk... er is werkelijk niets leuks, vertederends of sympathieks aan deze enorme zeikerd, echt oervervelend zelfs. Ik denk dat de schrijvers van de serie hier echt heel snel iets aan moeten doen, want de kans dat kijkers alleen daardoor al afhaken is groot. Linda ziet er in deze serie wel heel leuk uit trouwens (en als mens lijkt ze me best sympathiek hoor)!
8
13 dec 2015
Leuk :)

Vergelijkbare series

Divorce
8 stemmen
Penoza
7 stemmen
Nieuwe Buren
6 stemmen
The Blacklist
3 stemmen