Delen op social media

Familie Kruys

7,5
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Looptijd:2015 - ..
Duur:
Netwerk:RTL 4
Genres:Komedie
Familie Kruys is een Nederlandse komedieserie van de zender RTL4. De serie ging in première op 29 maart 2015.

De serie gaat over de hechte band tussen Bette Kruys en haar homoseksuele broer Kirk en alle perikelen die zij samen met de rest van hun kleurrijke familie meemaken. Hun moeder overleed toen ze nog jong waren en hun vader is een succesvolle schrijver met een drankprobleem. Bette is een 46-jarige alleenstaande vrouw die met sterren stylen de kost verdient, maar zelf nooit in dat ‘maatje zero’ past. Ze wordt verliefd op haar aannemer, die niets wegheeft van de man van haar dromen. Haar broer, een acteur die al een jaar overspannen thuis zit, heeft een liefdevolle maar moeizame relatie met zijn echtgenoot Morten. Als hun vader Thomas op een dag thuiskomt met de Roemeense internetbruid Ruxandra, gaan bij Bette en Kirk alle alarmbellen af.

Acteurs

Nieuws (31)

Populaire reacties (5)

avatar_Clau11
07 apr 2016 13:52 -
Ik begon een beetje sceptisch aan de Familie Kruys vanwege Linda de Mol. Weer Linda? Pffft, ben daar eigenlijk een beetje klaar mee. Maar eerlijk is eerlijk, de familie Kruys is een aardige serie. Elise Schaap en Hans Dagelet trekken de serie er wat mij betreft doorheen, ze spelen fantastisch en zijn echt grappig, ook hun verhaallijn. Eigenlijk maken deze twee de serie leuk. Wat alles dan weer naar beneden trekt zijn Bette (gespeeld door Linda) en Kirk. Linda is af en toe niet om te pruimen, maar of dat het acteren is of het karakter, daar valt nog over te twisten. En Kirk... er is werkelijk niets leuks, vertederends of sympathieks aan deze enorme zeikerd, echt oervervelend zelfs. Ik denk dat de schrijvers van de serie hier echt heel snel iets aan moeten doen, want de kans dat kijkers alleen daardoor al afhaken is groot. Linda ziet er in deze serie wel heel leuk uit trouwens (en als mens lijkt ze me best sympathiek hoor)!
Reageer
avatar_Rena68
13 dec 2015 17:02 -
Leuk :)
Reageer
avatar_alexanderleveld
23 apr 2015 12:54 -
Waar Linda de Mol met Gooische Vrouwen en Divorce het publiek wist te bereiken, ben ik van mening dat ze hier de plank, eigenlijk bijna, volledig misslaat. De humor is af en toe pijnlijk (zo flauw) en het is nu wel heel duidelijk dat Linda de Mol geen actrice is, waar dat in eerder genoemde series werd opgevangen door een stel gerenommeerde acteurs en actrices. Ik heb er een hard hoofd in dat dat in de laatste vier afleveringen wordt goed gemaakt.
Reageer
avatar_ellocin
16 apr 2015 20:08 -
Aardig, maar niet geweldig.
Reageer
avatar_deaken
18 apr 2016 20:47 -
Erg slecht en vooral heel flauw. Ik kijk maar niet meer want ik trek het echt niet.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
04x06
7 oktober 2018
04x07
14 oktober 2018
04x08
21 oktober 2018
Seizoen 3
0/8
Seizoen 4
0/8
Seizoen 5
0/0

Recensies (1)

7
Familie Kruys - Seizoen 4
18 okt 2018
It's not unusual to be loved by anyone It's not unusual to have fun with anyone But if I ever find that you've changed at any time It's not unusual to find out that I'm in love with you, Whoa oh oh oh oh It's not unusual to see me cry Oh I wanna' die Is toch klaar als een klont? Ongecompliceerd,...

Video's (0)

Nog geen video's aanwezig

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.