Familie Kruys

7.6 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
5seizoenen/40afleveringen/2015 - 2019 
NetwerkRTL 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20152019 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:RTL 4
Familie Kruys is een Nederlandse dramedyserie van de zender RTL4. De serie ging in première op 29 maart 2015.

De serie gaat over de hechte band tussen Bette Kruys en haar homoseksuele broer Kirk en alle perikelen die zij samen met de rest van hun kleurrijke familie meemaken. Hun moeder overleed toen ze nog jong waren en hun vader is een succesvolle schrijver met een drankprobleem. Bette is een 46-jarige alleenstaande vrouw die met sterren stylen de kost verdient, maar zelf nooit in dat ‘maatje zero’ past. Ze wordt verliefd op haar aannemer, die niets wegheeft van de man van haar dromen. Haar broer, een acteur die al een jaar overspannen thuis zit, heeft een liefdevolle maar moeizame relatie met zijn echtgenoot Morten. Als hun vader Thomas op een dag thuiskomt met de Roemeense internetbruid Ruxandra, gaan bij Bette en Kirk alle alarmbellen af.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 8
Seizoen 5

Populaire reacties (5)

avatar Rena68
8
13 dec 2015
Leuk :)
avatar alexanderleveld
6.4
23 apr 2015
Waar Linda de Mol met Gooische Vrouwen en Divorce het publiek wist te bereiken, ben ik van mening dat ze hier de plank, eigenlijk bijna, volledig misslaat. De humor is af en toe pijnlijk (zo flauw) en het is nu wel heel duidelijk dat Linda de Mol geen actrice is, waar dat in eerder genoemde series werd opgevangen door een stel gerenommeerde acteurs en actrices. Ik heb er een hard hoofd in dat dat in de laatste vier afleveringen wordt goed gemaakt.

Vergelijkbare series

Divorce
8 stemmen
Penoza
7 stemmen
Nieuwe Buren
6 stemmen
The Blacklist
3 stemmen
Familie Kruys