Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC laat dramaserie SAS: Rogue Heroes maken

De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.

De dramaserie toont hoe de Britse special forces-eenheid, de SAS, is ontstaan. De serie wordt geproduceerd door Kudos en zal wereldwijd worden gedistribueerd door EndemolShine International.


Steven Knight

De serie volgt de nieuwe vorm van gevechten in de woestijnen van Noord-Afrika tijdens de Tweede Wereldoorlog. De BBC meldt dat het de glorie, actie en kameraadschap toont en een blik geeft op de roekeloze maar verbazingwekkend dappere groep officieren die de SAS vormden in de donkerste dagen van Tweede Wereldoorlog."

Het is nog niet bekend wanneer de serie SAS: Rogue Heroes beschikbaar komt bij de BBC.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten.
Vandaag, 13:42
Acteur Timothy Olyphant keert terug naar FX met een sleutelrol in het komende vierde seizoen van de anthologieserie Fargo.
Vandaag, 13:00
Raising Dion is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie gaat in première op 4 oktober 2019.
Vandaag, 12:00
1
Netflix heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Pose en het negende seizoen van The Walking Dead in oktober te zien zal zijn.
Vandaag, 11:16
The Big Bang Theory is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS. De serie ging in première in 2007 en eerder dit jaar heeft CBS het allerlaatste seizoen uitgezonden.
Vandaag, 10:00