Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt animatieserie Masters of the Universe: Revelation

Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.

He-Man and the Masters of the Universe is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndication, die tot 1985 te zien was.

De nieuwe serie van Kevin Smith, getiteld Masters of the Universe: Revelation, zal zich afspeleen in de speelgoedwereld van Mattel en volgt enkele verhaallijnen van de klassieke serie uit de jaren '80. Smith zal dienen als showrunner en uitvoerend producent.

8131 HeMan

"Ik ben Mattel TV en Netflix eeuwig dankbaar dat ze me niet alleen de geheimen van Grayskull, maar ook hun hele universum hebben toevertrouwd", zei Smith. "In Masters of the Universe: Revelation gaan we verder waar het klassieke tijdperk ophield om een ​​verhaal te vertellen over wat de laatste strijd tussen He-Man en Skeletor zou kunnen zijn. Dit is het Masters of the Universe-verhaal dat je altijd al als kind wilde zien."

Mattel Television produceert de serie samen met uitvoerend producent Rob David, auteur van He-Man: the Eternity War.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 15:00
4
In de maand maart kwam de economie van Nederland tot een halt. De strijd aangaan met corona was nu het enige nieuws wat belangrijk was. Voorkomen dat mensen besmet raken en ziek worden.
Gisteren, 14:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56