Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt animatieserie Masters of the Universe: Revelation

Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.

He-Man and the Masters of the Universe is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndication, die tot 1985 te zien was.

De nieuwe serie van Kevin Smith, getiteld Masters of the Universe: Revelation, zal zich afspeleen in de speelgoedwereld van Mattel en volgt enkele verhaallijnen van de klassieke serie uit de jaren '80. Smith zal dienen als showrunner en uitvoerend producent.

8131 HeMan

"Ik ben Mattel TV en Netflix eeuwig dankbaar dat ze me niet alleen de geheimen van Grayskull, maar ook hun hele universum hebben toevertrouwd", zei Smith. "In Masters of the Universe: Revelation gaan we verder waar het klassieke tijdperk ophield om een ​​verhaal te vertellen over wat de laatste strijd tussen He-Man en Skeletor zou kunnen zijn. Dit is het Masters of the Universe-verhaal dat je altijd al als kind wilde zien."

Mattel Television produceert de serie samen met uitvoerend producent Rob David, auteur van He-Man: the Eternity War.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Studios heeft aangekondigd dat The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasieromans van J.R.R Tolkien, gefilmd gaat worden in Nieuw-Zeeland.
Gisteren, 14:00
3
NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse zender Starz werkt aan de productie van het derde seizoen van American Gods. De serie is hier te zien bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Het lijkt erop dat Netflix binnenkort de uitermate populaire en langlopende animatieserie South Park voor de Nederlandse fans gaat streamen.
Gisteren, 11:04
1
Saved by the Bell, de tienerserie die in 1989 in première ging bij NBC, wordt nieuw leven ingeblazen. Castleden Mario Lopez en Elizabeth Berkley keren terug in de nieuwe versie.
Gisteren, 10:00
1
Kiefer Sutherland gaat de hoofdrol spelen in een serie die gebaseerd is op de film The Fugitive. De remake wordt gemaakt door streamingdienst Quibi en zal in april 2020 beschikbaar komen.
Gisteren, 09:00
1