Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt animatieserie Masters of the Universe: Revelation

Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.

He-Man and the Masters of the Universe is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndication, die tot 1985 te zien was.

De nieuwe serie van Kevin Smith, getiteld Masters of the Universe: Revelation, zal zich afspeleen in de speelgoedwereld van Mattel en volgt enkele verhaallijnen van de klassieke serie uit de jaren '80. Smith zal dienen als showrunner en uitvoerend producent.

8131 HeMan

"Ik ben Mattel TV en Netflix eeuwig dankbaar dat ze me niet alleen de geheimen van Grayskull, maar ook hun hele universum hebben toevertrouwd", zei Smith. "In Masters of the Universe: Revelation gaan we verder waar het klassieke tijdperk ophield om een ​​verhaal te vertellen over wat de laatste strijd tussen He-Man en Skeletor zou kunnen zijn. Dit is het Masters of the Universe-verhaal dat je altijd al als kind wilde zien."

Mattel Television produceert de serie samen met uitvoerend producent Rob David, auteur van He-Man: the Eternity War.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Gisteren, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Gisteren, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Gisteren, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Gisteren, 11:00