Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt animatieserie Masters of the Universe: Revelation

Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.

He-Man and the Masters of the Universe is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndication, die tot 1985 te zien was.

De nieuwe serie van Kevin Smith, getiteld Masters of the Universe: Revelation, zal zich afspeleen in de speelgoedwereld van Mattel en volgt enkele verhaallijnen van de klassieke serie uit de jaren '80. Smith zal dienen als showrunner en uitvoerend producent.

8131 HeMan

"Ik ben Mattel TV en Netflix eeuwig dankbaar dat ze me niet alleen de geheimen van Grayskull, maar ook hun hele universum hebben toevertrouwd", zei Smith. "In Masters of the Universe: Revelation gaan we verder waar het klassieke tijdperk ophield om een ​​verhaal te vertellen over wat de laatste strijd tussen He-Man en Skeletor zou kunnen zijn. Dit is het Masters of the Universe-verhaal dat je altijd al als kind wilde zien."

Mattel Television produceert de serie samen met uitvoerend producent Rob David, auteur van He-Man: the Eternity War.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00