The Politician (2019)

7.6 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:42 min2019 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Netflix
The Politician (2019) is een Amerikaanse dramedyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 27 september 2019.

Een rijke student weet al sinds zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten zal worden. Maar eerst zal hij moeten navigeren in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om verkozen te worden tot voorzitter van de studentenraad, een plekje op Harvard te bemachtigen en op zijn pad naar succes te blijven, zal hij zijn meedogenloze klasgenoten te slim af moeten zijn zonder zijn eigen moraal en zorgvuldig vervaardigd imago op te offeren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

The Politician (2019) - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (14)

Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.
vr 21 februari
2
Ryan Murphy werkt momenteel aan de nieuwe Netflix-serie Hollywood. Het is zijn derde serie voor Netflix, na de The Politician (2019) en Ratched.
19 dec 2019
Op 9 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 77ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
9 dec 2019

Vergelijkbare series

Friends
2 stemmen
Dexter
1 stem