The Loudest Voice

7.8 / 10
49 min
Drama
Volg deze serie
7.8 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:49 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Showtime
The Loudest Voice is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 30 juni 2019.

The Loudest Voice is gebaseerd op het biografisch boek geschreven door Gabriel Sherman, wat gaat over Roger Ailes, de ex-voorzitter van het FOX News kanaal. De serie zal vooral focussen op de laatste tien jaar, waarin Ailes betwistbaar de de facto leider van de Republikeinse partij werd. Er zullen ook flashbacks zijn naar grote momenten uit het leven van Ailes, zoals een ontmoeting met Richard Nixon dat Ailes’ politieke carrière in stand zette en de beschuldigingen van seksuele intimidatie die zijn carrière bij FOX News tot een eind bracht.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Loudest Voice.

Populaire reacties (3)

avatar gumstarr
8
7 aug 2019
The Loudest Voice voelt als de ideale mix van Vice, The Wolf Of Wall Street en The Newsroom. Lijkt mij op zichzelf al reden genoeg om deze te kijken. Het heeft het politieke speelveld en de dikmaakpakken van Vice, de manipulatieve en megalomane hoofdrolspeler van The Wolf Of Wall Street en de (feiten)vrije nieuwsgaring van The Newsroom. Russell Crowe speelt met Roger Ailes een man waarvan iedere social justice warrior – okay, ieder weldenkend mens – gillend tegen het plafond zou klimmen. Een man die speelt met het nieuws. Een man die met zijn zender niet zelf statements maakt, maar insinuerende vragen opwerpt om vervolgens de onderbuik van de natie – met de president in pole position – het (vuile) werk te laten doen. Allemaal onder het motto: people don’t wanna be informed, they wanna féél informed. Het geeft zo’n goed beeld van hoe politiek en media met elkaar verweven zijn. Het gaat natuurlijk te ver om de verkiezing van Trump op het conto van Roger Ailes te schrijven, maar The Loudest Voice legt wel een bepaalde tendens bloot. Een sudderend unheimlich gevoel van onvrede bij de ‘gewone man’, dat uiteindelijk leidde tot een stuurloze narcist in het Witte Huis. Dat maakt deze serie van Tom McCarthy – eerder al verantwoordelijk voor de alom geprezen film Spotlight – niet alleen interessant, maar ook nog eens heel erg actueel. Je zou er bijna een twee, derde en vierde seizoen van willen. Bijna dan, hè.
avatar mvdl85
8
10 aug 2021
Wat een goede mini serie is dit zeg!
Russel Crowe speelt geweldig zoals altijd!!
Maar wat moet die Roger een vreselijke man zijn geweest een echte psychopaat...

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
The Loudest Voice