The Loudest Voice

7.7 / 10
49 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:49 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Showtime
The Loudest Voice is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 30 juni 2019.

The Loudest Voice is gebaseerd op het biografisch boek geschreven door Gabriel Sherman, wat gaat over Roger Ailes, de ex-voorzitter van het FOX News kanaal. De serie zal vooral focussen op de laatste tien jaar, waarin Ailes betwistbaar de de facto leider van de Republikeinse partij werd. Er zullen ook flashbacks zijn naar grote momenten uit het leven van Ailes, zoals een ontmoeting met Richard Nixon dat Ailes’ politieke carrière in stand zette en de beschuldigingen van seksuele intimidatie die zijn carrière bij FOX News tot een eind bracht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Loudest Voice.

Nieuws (13)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
16 mrt 2020
Zondag 5 januari zijn de Golden Globes uitgereikt. Wij maken de winnaars bekend van de televisieprijzen.
6 jan 2020
De 26ste Screen Actors Guild Awards worden op 19 januari 2020 uitgereikt. Maar eerst werden op 11 december de nominaties bekend gemaakt.
11 dec 2019

Populaire reacties (1)

8
07 aug 2019
The Loudest Voice voelt als de ideale mix van Vice, The Wolf Of Wall Street en The Newsroom. Lijkt mij op zichzelf al reden genoeg om deze te kijken. Het heeft het politieke speelveld en de dikmaakpakken van Vice, de manipulatieve en megalomane hoofdrolspeler van The Wolf Of Wall Street en de (feiten)vrije nieuwsgaring van The Newsroom. Russell Crowe speelt met Roger Ailes een man waarvan iedere social justice warrior – okay, ieder weldenkend mens – gillend tegen het plafond zou klimmen. Een man die speelt met het nieuws. Een man die met zijn zender niet zelf statements maakt, maar insinuerende vragen opwerpt om vervolgens de onderbuik van de natie – met de president in pole position – het (vuile) werk te laten doen. Allemaal onder het motto: people don’t wanna be informed, they wanna féél informed. Het geeft zo’n goed beeld van hoe politiek en media met elkaar verweven zijn. Het gaat natuurlijk te ver om de verkiezing van Trump op het conto van Roger Ailes te schrijven, maar The Loudest Voice legt wel een bepaalde tendens bloot. Een sudderend unheimlich gevoel van onvrede bij de ‘gewone man’, dat uiteindelijk leidde tot een stuurloze narcist in het Witte Huis. Dat maakt deze serie van Tom McCarthy – eerder al verantwoordelijk voor de alom geprezen film Spotlight – niet alleen interessant, maar ook nog eens heel erg actueel. Je zou er bijna een twee, derde en vierde seizoen van willen. Bijna dan, hè.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem