The Loudest Voice

7.7 / 10
49 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:49 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Showtime
The Loudest Voice is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 30 juni 2019.

The Loudest Voice is gebaseerd op het biografisch boek geschreven door Gabriel Sherman, wat gaat over Roger Ailes, de ex-voorzitter van het FOX News kanaal. De serie zal vooral focussen op de laatste tien jaar, waarin Ailes betwistbaar de de facto leider van de Republikeinse partij werd. Er zullen ook flashbacks zijn naar grote momenten uit het leven van Ailes, zoals een ontmoeting met Richard Nixon dat Ailes’ politieke carrière in stand zette en de beschuldigingen van seksuele intimidatie die zijn carrière bij FOX News tot een eind bracht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Loudest Voice.

Nieuws (3)

Deze week in het overzicht van afgelopen week heel veel aankondigingen van nieuwe series, pilots, première- en startdatums en trailers. Ook kun je nog meedoen aan de prijsvraag. Kijk hieronder voor dit nieuws en meer van 19 tot en met 25 augustus.
26 aug 2019
Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019
Kari Skogland is aangenomen om de Showtime miniserie The Loudest Voice in the Room, over het leven van Roger Ailes, te gaan regisseren.
25 aug 2018

Populaire reacties (1)

8
07 aug 2019
The Loudest Voice voelt als de ideale mix van Vice, The Wolf Of Wall Street en The Newsroom. Lijkt mij op zichzelf al reden genoeg om deze te kijken. Het heeft het politieke speelveld en de dikmaakpakken van Vice, de manipulatieve en megalomane hoofdrolspeler van The Wolf Of Wall Street en de (feiten)vrije nieuwsgaring van The Newsroom. Russell Crowe speelt met Roger Ailes een man waarvan iedere social justice warrior – okay, ieder weldenkend mens – gillend tegen het plafond zou klimmen. Een man die speelt met het nieuws. Een man die met zijn zender niet zelf statements maakt, maar insinuerende vragen opwerpt om vervolgens de onderbuik van de natie – met de president in pole position – het (vuile) werk te laten doen. Allemaal onder het motto: people don’t wanna be informed, they wanna féél informed. Het geeft zo’n goed beeld van hoe politiek en media met elkaar verweven zijn. Het gaat natuurlijk te ver om de verkiezing van Trump op het conto van Roger Ailes te schrijven, maar The Loudest Voice legt wel een bepaalde tendens bloot. Een sudderend unheimlich gevoel van onvrede bij de ‘gewone man’, dat uiteindelijk leidde tot een stuurloze narcist in het Witte Huis. Dat maakt deze serie van Tom McCarthy – eerder al verantwoordelijk voor de alom geprezen film Spotlight – niet alleen interessant, maar ook nog eens heel erg actueel. Je zou er bijna een twee, derde en vierde seizoen van willen. Bijna dan, hè.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem