The Morning Show

8.1 / 10
53 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/30afleveringen/2019 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:53 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Apple TV+
The Morning Show is een Amerikaanse dramaserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 1 november 2019.

Een kijkje achter de schermen van de levens van de mensen die Amerika helpen 's morgens wakker te worden en de unieke uitdagingen onderzoeken waarmee de mannen en vrouwen worden geconfronteerd die dit dagelijkse ritueel op televisie uitvoeren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3

Populaire reacties (4)

avatar Fieg
-
10 feb 2020
geweldig goede serie. Goed opgebouwd waardoor je als kijker wordt meegenomen en je mening moet bijstellen met de informatie die je krijgt
avatar gumstarr
8
28 dec 2019
The Morning Show geeft niet alleen een kijkje in de achterbakse, fake wereld van televisie, het is ook een statement aangaande #metoo en de gevolgen daarvan. Het gaat over krachtige vrouwen die er wel een beetje klaar mee zijn en de hakbijl zetten in het patriarchaat. Echt een lekker serietje voor de gemiddelde FvD-stemmer dus. Het gaat over vrouwen die het strontbeu zijn om altijd maar weer te moeten voldoen aan de tegenstrijdige verwachtingen die de wereld van hen heeft. Kleden ze zich niet te sexy, dan zijn ze wel te preuts. Zijn ze niet te verlegen, dan vindt men ze waarschijnlijk te uitgesproken. Zijn ze een keer niet afhankelijk, dan zijn voor velen weer te vrijgevochten. Dat werk. Maar het gaat ook over de vrouwelijke gevestigde orde – die hier en daar een oogje toekneep uit angst om haar verworven positie te verliezen – versus een nieuwe feministische golf die niet het kaas van haar brood laten eten door power hungry witte mannen met een terugtrekkende haarlijn. Wat dat betreft zou je The Morning Show misschien het beste kunnen typeren als de ideale mix tussen The Newsroom, The Loudest Voice en House Of Cards.

De overeenkomsten met House Of Cards komen overigens niet geheel uit de lucht vallen, aangezien dit er één is uit de koker van Jay Carson, eerder al politiek adviseur voor het uiterst succesvolle politieke drama van Netflix. Voor The Morning Show heeft hij zich laten inspireren door het boek Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV van journalist Brian Stelter. Een boek waarin veel aandacht is voor de Today Show en hoe anchor Meredith Vieira daar in 2011 werd vervangen door Ann Curry. Daarmee schuurt The Morning Show dus ook een beetje tegen de werkelijkheid en dat maakt het alleen nog maar sappiger! Kijken dus. Ga je geen spijt van krijgen. Hij wordt namelijk met de aflevering beter. Maar echt.

Vergelijkbare series

Friends
5 stemmen
The Newsroom
4 stemmen
Breaking Bad
3 stemmen
The Morning Show