Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 44

Weekoverzicht 44

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 29 oktober tot en met 4 november voor je op een rijtje gezet.

Weetjes


Netflix en verandering van seizoenen, tijden en afleveringen


Nog een keer ter herinnering. Voor alle lezers die dit bericht nog niet eerder hebben gelezen. Maar ook voor de lezers die nog even willen lezen hoe het ook alweer zat.

Algemeen Serienieuws


The Simpsons


Het personage Apu Nahasapeemapetilon verdwijnt niet uit The Simpsons. Dat meldt showrunner Al Jean in elk geval in een Twitterbericht.

The Walking Dead


Op 4 november is de laatste aflevering van The Walking Dead waarin Andrew Lincoln te zien is als Rick Grimes, uitgezonden door AMC.

Datums Series


FOX


Als eerste van de grote vijf heeft FOX de datums vrijgegeven van series die deze winter van start of in première zullen gaan.

Fuller House


Het vierde seizoen van Fuller House is op Netflix te zien vanaf 14 december. Het is nog onduidelijk of Netflix het volledige vierde seizoen in één keer lanceert, of dat het weer om een deel daarvan gaat.

Killing Eve


- De BBC America-serie Killing Eve is al te zien via NPO Start Plus maar daar komt binnenkort Videoland bij.
- De NPO heeft nu laten weten dat de serie Killing Eve op 9 december van start gaat op NPO 3.

Netflix


De NPO-series Bellicher (VPRO) en La Famiglia (AVROTROS) zijn vanaf nu te bekijken bij Netflix. De NPO kondigde eerder aan dat de series al in mei bij Netflix zouden verschijnen, maar nu zijn ze ook werkelijk te zien.

November


Welke series starten wanneer in november en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst? We hebben het netjes op een rijtje gezet.

The Simpsons


Op dinsdag 30 oktober waren alle Treehouse of Horror-afleveringen van The Simpsons te zien op FOX vanaf 18.45 uur.

Startdatums series op de Vlaamse TV


Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Vikings


De eerste tien afleveringen van het vijfde seizoen van Vikings komen op 1 december beschikbaar bij Ziggo.

Nieuwe Series


Penny Dreadful: City of Angels


Showtime heeft een nieuwe serie besteld. Het is een sequel van Penny Dreadful en de titel luidt Penny Dreadful: City of Angels.

Gips


De nieuwe Nederlandse serie Gips is vanaf donderdag 6 december elke dag om 18.00 uur te zien op NPO Zapp bij AVROTROS.

Lady Macbeth


BBC Studios, bekend van series als Doctor Who, Good Omens en Luther, ontwikkelt een dramaserie gebaseerd op het levensechte verhaal achter de moorddadige en Machiavellistische Lady Macbeth.

Mrs. America


Cate Blanchett krijgt de hoofdrol in de Amerikaanse televisieserie Mrs. America, die gebaseerd is op het levensverhaal van de Amerikaanse schrijver, advocaat en conservatieve activist Phyllis Schlafly.

Overzicht nieuwe series november


In november komen er nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, bekijk de gehele lijst van november.

Strangers


FOX heeft zich gecommitteerd aan een script inclusief boete voor een één uur dramaserie gebaseerd op het boek Strangers van Dean Koontz.

The Watch


The Watch, gebaseerd op de boeken Discworld van Sir Terry Pratchett, heeft een serieorder gekregen van BBC America.

Gecancelde Series


Alone Together


Freeform heeft besloten om geen derde seizoen te gaan bestellen van de komedieserie Alone Together. In Alone Together draait het om twee buitenbeentjes verschillende achtergronden die proberen naam te maken in een ijdele en status-obsessie cultuur van Los Angeles. Tijdens hun zoektocht vinden ze verlossing in hun mannelijke/vrouwelijke, strikt platonische vriendschap.

Vernieuwde Series


BoJack Horseman


Het pratende depressieve paard BoJack Horseman mag op voor een zesde ronde. Netflix heeft de animatieserie vernieuwd.

Castlevania


Netflix had op Halloween-avond een passende aankondiging; Castlevania krijgt een langer derde seizoen.

The Chilling Adventires of Sabrina


Het eerste seizoen van de Amerikaanse horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina is pas enkele dagen beschikbaar bij Netflix. Het was al duidelijk dat er een tweede seizoen zou komen van de spin-off van Riverdale.

The Ranch


Hoewel de kijker nog wacht op het tweede deel van seizoen drie heeft Netflix al een vierde seizoen besteld van de komedieserie The Ranch.

Strange Angel


CBS All Access heeft de sciencefictionserie Strange Angel vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen zal in 2019 te zien zijn. De serie is gebaseerd op het bizarre waargebeurde verhaal van Jack Parsons.

Afleveringen


Gotham


We weten al dat het vijfde seizoen van Gotham de allerlaatste gaat worden en dat het in januari van start zal gaan. De FOX-serie krijgt wel meer afleveringen.

Heathers


Producent en zender Paramount heeft twee afleveringen van de omstreden serie Heathers geschrapt na de aanslag op een synagoge in Pittsburgh. In de geschrapte afleveringen krijgen scholieren schietles.

Casting Nieuws


Chicago Fire


Belfi gaat in het zevende seizoen van de NBC dramaserie Chicago Fire een terugkerende rol krijgen als Gordan.

College


Acteur Max Willems stopt met zijn rol van Q Bouwhuis in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De rol wordt overgenomen door Giovanni Kemper.

Designated Survivor


In het derde seizoen van Designated Survivor zal Elena Tovar een grote terugkerende rol gaan krijgen.

Game of Thrones spin-off


- Oscar genomineerde Naomi Watts is gecast in HBO’s Game of Thrones prequel pilot van Jane Goldman.
- Na Naomi Watts krijgt ook Josh Whitehouse een rol in de prequel van de HBO-serie Game of Thrones.

Spinning Out


Emma Roberts gaat geen hoofdrol spelen in het schaatsdrama Spinning Out van Netflix.

Watership Down (2018)


BBC One kijkers kunnen zich vast verheugen op Kerstmis, dan zal de nieuwe animatieserie Watership Down (2018) te zien zijn in Groot Brittannië. Netflix kijkers in de rest van de wereld zullen de serie via de streamingdienst kunnen gaan kijken. Ook is de castinglijst bekend gemaakt.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


The Little Drummer Girl (2018)


BBC en AMC komen binnenkort met de zesdelige miniserie The Little Drummer Girl (2018). De serie is een adaptatie van John le Carre’s gelijknamige roman.

The Orville


Seth MacFarlane keert op 30 december terug met een tweede seizoen van The Orville. FOX heeft vast een trailer vrijgegeven.

True Detective


HBO heeft bekend gemaakt dat het derde seizoen van True Detective van start gaat op 13 januari 2019. De serie is in Nederland vanaf 14 januari te zien bij Ziggo. HBO heeft nu een trailer vrijgegeven.

The Witcher


De serie The Witcher is een verfilming van Andrzej Sapkowski's gelijknamige boeken- en gamereeks. De opnamen moeten nog starten, maar er is wel een video vrijgegeven.

MijnSerie nieuws


Column


- Serie en en Netflix, Amazon, Videoland of...?
In zeer korte tijd wordt de seriekijker geconfronteerd met streamingdiensten die als paddenstoelen uit de grond lijken te komen. Maar welke kies je en hoe kies je de juiste Video on Demand dienst?

Afgelopen weekend te zien (3/4 november)


Mocht je niets gepland hebben afgelopen weekend had je altijd nog op je favoriete zitmeubel kunnen plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je het afgelopen weekend kon gaan zien.

Kijkcijfers: Week 43


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 22 tot en met 28 oktober in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 6 november kans op het eerste seizoen van Conspiracy of Silence.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze week heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Series toevoegen en wijzigen


Wist je dat de MijnSerie-lezer zelf series kan toevoegen? Klik hier en voeg je favoriete serie toe indien deze nog niet in de database staat. Ook kun je content zelf wijzigen, bijvoorbeeld als je een (typ)foutje ziet. Onder het kopje ‘info’ op de seriepagina zie je bewerk content staan. Klik daarop en je kunt niet alleen wijzigingen aanbrengen maar ook trailers toevoegen. Zo kunnen we met zijn allen de website nog completer en beter maken.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht november 2018 die in week 45 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 5 november


Criminal Minds: Beyond Borders – Seizoen 1 en 2 (Videoland)
Criminal Minds: Suspect Behavior – Seizoen 1 (Videoland)

-

Dinsdag 6 november


20.00 – Masterchef The Professionals – Seizoen 11 (BBC Two)

-

Donderdag 8 november


Ad Vitam – Serie première (Arte)

-

Vrijdag 9 november


Rechercheur Ria – Seizoen 1 (Videoland)

-

Zaterdag 10 november


10.00 – Clique – Seizoen 2 (BBC Three)
11.00 – LEGO Star Wars – Seizoen 9 (Disney XD)

Wist je Dat?


Je nog steeds kan aangeven welke serie jij het beste vond dit jaar. Lees hier hoe je precies je nominatie kunt uitbrengen.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten