Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in november 2018

Net als in oktober hebben we alle nieuwe series die in november uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

Homecoming

Te zien vanaf: Vrijdag 2 november bij Amazon.
Het verhaal: Homecoming is gebaseerd op de podcast met dezelfde naam, en wordt beschreven als een hersenkraker-thriller rond Heidi Bergman. Zij is een voormalige casemanager die soldaten hielp om van het slagveld terug te keren naar het burgerleven. Jaren later wordt ze door de regering ondervraagd over waarom ze precies van loopbaan is veranderd.
De cast: Julia Roberts, Stephan James, Bobby Cannavale, Shea Whigham en Alex Karpovsky.


Beat

Te zien vanaf: Vrijdag 9 november bij Amazon.
Het verhaal: Beat volgt Robert Schlag, een drugsverslaafde en seksverslaafde jonge clubpromotor, wiens verreikende connecties in de louche clubwereld van de Duitse hoofdstad van belang blijken voor politieonderzoekers. Ze krijgen te maken met een internationale misdaadorganisatie die zich bezighoudt met drugs, wapens, en zelfs de handel in mensen en organen. Lokale overheidsinstanties besluiten Schlag vanwege zijn vele connecties in het nachtleven te gebruiken in hun strijd tegen de georganiseerde misdaad in Berlijn.
De cast: Jannis Niewöhner, Karoline Herfurth, Christian Berkel, Alexander Fehling en Kostja Ullmann.


Origin

Te zien vanaf: Woensdag 14 november bij YouTube.
Het verhaal: Origin is een spannende nieuwe originele serie van de producenten van Lost en The Crown. We zien een aantal passagiers die in de problemen zitten als zij ontwaken op een beschadigd ruimteschip, alleen in de ruimte.
De cast: Tom Felton, Natalia Tena, Philipp Christopher en Nora Arnezeder.


The Kominsky Method

Te zien vanaf: Vrijdag 16 november bij Netflix.
Het verhaal: The Kominsky Method draait om de eens beroemde acteur Sandy Kominsky en zijn oude vriend en agent Norman Newlander. Samen proberen ze te navigeren door de door jongeren en schoonheid geobsedeerde cultuur van Los Angeles in hun latere levensjaren.
De cast: Michael Douglas, Alan Arkin, Sarah Baker en Nancy Travis.


Narcos: Mexico

Te zien vanaf: Vrijdag 16 november bij Netflix.
Het verhaal: Aanschouw in Narcos: Mexico de opkomst van het Guadalajara kartel, terwijl een Amerikaanse DEA agent er achter komt hoe gevaarlijk het kan zijn om een kartel in Mexico te volgen.
De cast: Michael Pena en Diego Luna.


Escape at Dannemora

Te zien vanaf: Zondag 18 november bij Showtime.
Het verhaal: In Escape at Dannemora raakt een werknemer in een gevangenis in het noorden van New York romantisch betrokken bij een stel gevangenen en helpt hen te ontsnappen.
De cast: Patricia Arquette, Paul Dano, Benico Del Toro en Eric Lange.


Queen America

Te zien vanaf: Woensdag 21 november bij Facebook Watch.
Het verhaal: Vicki Ellis is een gerenommeerde en meedogenloze verkiezingscoach in Oklahoma. Haar reputatie staat op het spel wanneer ze concurrentie krijgt van een ongepolijste jonge vrouw genaamd Samantha () om haar de winnende pageant queen te maken.
De cast: Belle Shouse, Catherine Zta-Jones, Rana Roy en Isabella Amara.


Dirty John

Te zien vanaf: Zondag 25 november bij Bravo.
Het verhaal: Dirty John is gebaseerd op een reeks artikelen (gevolgd door een podcast) van LA Times-journalist Christopher Goffard. De anthologie draait om de relatie tussen de gladde charmeur John Meehan en zijn nieuwe liefde Debra Newell, de vrouw die hij meetrekt in zijn web van leugens.
De cast: Connie Britton, Eric Bana, Julia Garner en Juno Temple.


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in november 2018 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Vandaag, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Vandaag, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Vandaag, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Gisteren, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00