Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in november 2018

Overzicht nieuwe series in november 2018

Net als in oktober hebben we alle nieuwe series die in november uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

Homecoming

Te zien vanaf: Vrijdag 2 november bij Amazon.
Het verhaal: Homecoming is gebaseerd op de podcast met dezelfde naam, en wordt beschreven als een hersenkraker-thriller rond Heidi Bergman. Zij is een voormalige casemanager die soldaten hielp om van het slagveld terug te keren naar het burgerleven. Jaren later wordt ze door de regering ondervraagd over waarom ze precies van loopbaan is veranderd.
De cast: Julia Roberts, Stephan James, Bobby Cannavale, Shea Whigham en Alex Karpovsky.
Video on youtube


Beat

Te zien vanaf: Vrijdag 9 november bij Amazon.
Het verhaal: Beat volgt Robert Schlag, een drugsverslaafde en seksverslaafde jonge clubpromotor, wiens verreikende connecties in de louche clubwereld van de Duitse hoofdstad van belang blijken voor politieonderzoekers. Ze krijgen te maken met een internationale misdaadorganisatie die zich bezighoudt met drugs, wapens, en zelfs de handel in mensen en organen. Lokale overheidsinstanties besluiten Schlag vanwege zijn vele connecties in het nachtleven te gebruiken in hun strijd tegen de georganiseerde misdaad in Berlijn.
De cast: Jannis Niewöhner, Karoline Herfurth, Christian Berkel, Alexander Fehling en Kostja Ullmann.
Video on youtube


Origin

Te zien vanaf: Woensdag 14 november bij YouTube.
Het verhaal: Origin is een spannende nieuwe originele serie van de producenten van Lost en The Crown. We zien een aantal passagiers die in de problemen zitten als zij ontwaken op een beschadigd ruimteschip, alleen in de ruimte.
De cast: Tom Felton, Natalia Tena, Philipp Christopher en Nora Arnezeder.
Video on youtube


The Kominsky Method

Te zien vanaf: Vrijdag 16 november bij Netflix.
Het verhaal: The Kominsky Method draait om de eens beroemde acteur Sandy Kominsky en zijn oude vriend en agent Norman Newlander. Samen proberen ze te navigeren door de door jongeren en schoonheid geobsedeerde cultuur van Los Angeles in hun latere levensjaren.
De cast: Michael Douglas, Alan Arkin, Sarah Baker en Nancy Travis.
Video on youtube


Narcos: Mexico

Te zien vanaf: Vrijdag 16 november bij Netflix.
Het verhaal: Aanschouw in Narcos: Mexico de opkomst van het Guadalajara kartel, terwijl een Amerikaanse DEA agent er achter komt hoe gevaarlijk het kan zijn om een kartel in Mexico te volgen.
De cast: Michael Pena en Diego Luna.
Video on youtube


Escape at Dannemora

Te zien vanaf: Zondag 18 november bij Showtime.
Het verhaal: In Escape at Dannemora raakt een werknemer in een gevangenis in het noorden van New York romantisch betrokken bij een stel gevangenen en helpt hen te ontsnappen.
De cast: Patricia Arquette, Paul Dano, Benico Del Toro en Eric Lange.
Video on youtube


Queen America

Te zien vanaf: Woensdag 21 november bij Facebook Watch.
Het verhaal: Vicki Ellis is een gerenommeerde en meedogenloze verkiezingscoach in Oklahoma. Haar reputatie staat op het spel wanneer ze concurrentie krijgt van een ongepolijste jonge vrouw genaamd Samantha () om haar de winnende pageant queen te maken.
De cast: Belle Shouse, Catherine Zta-Jones, Rana Roy en Isabella Amara.
Video on youtube


Dirty John

Te zien vanaf: Zondag 25 november bij Bravo.
Het verhaal: Dirty John is gebaseerd op een reeks artikelen (gevolgd door een podcast) van LA Times-journalist Christopher Goffard. De anthologie draait om de relatie tussen de gladde charmeur John Meehan en zijn nieuwe liefde Debra Newell, de vrouw die hij meetrekt in zijn web van leugens.
De cast: Connie Britton, Eric Bana, Julia Garner en Juno Temple.
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in november 2018 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten