Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 44

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Het wordt een interessante televisieweek voor de Vlaamse televisiekijker. Vooral woensdag zal voor vele seriefanaten aangekruist zijn met een dikke stift. Die avond start Canvas namelijk met de uitzendingen van het tweede seizoen van The Handmaid's Tale. Elke week trakteert de zender je op twee afleveringen. In de nacht die volgt start Play More, met twee weken uitstel, eindelijk met de veelbelovende reeks The Rookie, over een man van middelbare leeftijd die naar de politieschool trekt. Op 1 november start ook het tweede seizoen van de feel good serie Zie mij graag met Stan van Samang in een van de hoofdrollen. Wat we ook niet over het hoofd mogen zien de komende week, is het tweede seizoen van de animatiereeks Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus. Nadat hij in het eerste seizoen de kijker meenam in de wereld van de country muziek ligt de focus nu op de soulartiesten. Een van de muzikanten die alvast een passage maakt in de tourbus is James Brown.

Verder staan er de komende dagen ook nog enkele interessante herhalingen op het programma zoals de eerste seizoenen van The Last Kingdom, Bones, Callboys en Childhood's End. De Fox weekendmarathon van deze week brengt ons bij het tweede seizoen van Tyrant. Tot slot willen we ook nog even stilstaan bij de herneming van het eerste seizoen van Mars op National Geographic waarmee je jezelf kan voorbereiden op het komende tweede seizoen dat ook binnenkort via deze zender in de lucht zal gaan. Veel kijkplezier alvast en tot volgende week.

30 oktober
19.05 – Team Scheire – Seizoen 1 (Canvas)
20.35 – Die Huis (Het huis) – Seizoen 4 (Eén)
22.25 – The Last Kingdom (H) – Seizoen 1 (CAZ)
22.45 – Anne+ - Seizoen 1 (NPO 3)

31 oktober
16.50 – Bones (H) – Seizoen 1 (VTM)
20.35 – Dance as One – Seizoen 1 (VTM)
20.35 – Over Eten – Seizoen 3 (Eén)
20.35 – Callboys (H) – Seizoen 1 (Vier)
21.20 – The Handmaid's Tale – Seizoen 2 (Canvas)

1 november
03.00 – The Rookie – Seizoen 1 (Play More Series)
20.35 – Zie mij graag – Seizoen 2 (Eén)

2 november
22.30 – Childhood's End (H) – Seizoen 1 (CAZ)

3 november
04.00 – Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus – Seizoen 2 (Play More Series)
21.00 – Tyrant (H) – Seizoen 2 (FOX)

5 november
22.00 – Mars (H) – Seizoen 1 (National Geographic)


Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.
Vandaag, 09:00
Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.
Gisteren, 15:00
Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.
Gisteren, 14:00
1
De eerste twee seizoenen zijn te zien op Amazon en het derde seizoen is aangekondigd.
Gisteren, 13:00
3