Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt vierde seizoen van The Ranch

Hoewel de kijker nog wacht op het tweede deel van seizoen 3 heeft Netflix al een vierde seizoen besteld van de komedieserie The Ranch.

Al vanaf 1 april 2016, toen de serie in première ging, wordt The Ranch opgedeeld in twee delen. Ieder deel van een seizoen bevat tien afleveringen. De succesvolle komedieserie met onder anderen Ashton Kutcher in de hoofdrol als Cole Bennett vindt plaats op een ranch waar komische maar ook tragische momenten plaatsvinden.

Het vierde seizoen zal er iets anders uitzien, maar eigenlijk gebeurt dat al in het tweede deel van seizoen drie. Want in de laatste aflevering van seizoen 3A is er afscheid genomen van Rooster, gespeeld door Danny Masterson die door Netflix de serie uit werd geschreven na een #MeToo schandaal.

Waarschijnlijk zal in het vierde seizoen ook afscheid genomen gaan worden van Maggie Bennett, gespeeld door Debra Winger. Zij zal wellicht niet terugkeren maar doet daar geheimzinnig over. Ze was te gast in de talkshow Watch What Happens Live with Andy Cohen en vertelde daar: “Het is terug. Er zijn twintig nieuwe {afleveringen} opgenomen. Ik ben daarin misschien wel en misschien niet te zien.”

Netflix heeft nog geen datum gegeven voor het tweede deel van seizoen drie, maar seizoen vier wordt in 2019 verwacht bij de streamingdienst.


Ben jij blij met de vernieuwing van The Ranch?

Vorige aflevering
Take Me Home, Country Roads
Take Me Home, Country Roads
04x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
02 nov 2018 16:53 - 02 nov 2018 16:55
Roaster? Je bedoelt zeker Rooster ;)
Ik baal echt nog steeds dat hij er niet bij zal zijn. En dat zal met Debra Winger niet anders zijn..! Maar goed.. als ik het zo lees zal ze er wel zijn maar in bepaalde afleveringen niet verschijnen.
Reageer
avatar_Mandy1966
02 nov 2018 18:17
Haha, soms heeft Words een mind of his own. Ik heb het gewijzigd, dank je wel.
Reageer
The Ranch