Killing Eve

8,0 / 10
41 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Killing Eve vanaf 9 december op NPO 3

De BBC America-serie Killing Eve is al te zien via NPO Start Plus en vanaf 24 november bij Videoland. De NPO heeft nu laten weten dat de serie op 9 december van start gaat op NPO 3.

In Killing Eve komt Eve Polastri (Sandra Oh uit Grey's Anatomy) tijdens haar werk voor de Britse veiligheidsdienst MI5 op het spoor van de ongrijpbare moordenares Villanelle (Jodie Comer uit Doctor Foster). Ze raakt geobsedeerd door deze beeldschone, maar zeer dodelijke vrouw en die obsessie blijkt wederzijds.

Er wordt inmiddels al gewerkt aan een tweede seizoen van Killing Eve, dat in 2019 verschijnt. Er zijn bijvoorbeeld in september opnamen gemaakt in Amsterdam, waarbij bleek dat de acteur Roeland Fernhout een bijrol in het nieuwe seizoen heeft. De serie van Phoebe Waller-Bridge, geproduceerd door BBC America, werd onder meer genomineerd voor twee Emmy’s.

Vorige aflevering
Are You Leading or Am I?
Are You Leading or Am I?
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1