Killing Eve

7.9 / 10
42 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Killing Eve vanaf 9 december op NPO 3

De BBC America-serie Killing Eve is al te zien via NPO Start Plus en vanaf 24 november bij Videoland. De NPO heeft nu laten weten dat de serie op 9 december van start gaat op NPO 3.

In Killing Eve komt Eve Polastri (Sandra Oh uit Grey's Anatomy) tijdens haar werk voor de Britse veiligheidsdienst MI5 op het spoor van de ongrijpbare moordenares Villanelle (Jodie Comer uit Doctor Foster). Ze raakt geobsedeerd door deze beeldschone, maar zeer dodelijke vrouw en die obsessie blijkt wederzijds.

Er wordt inmiddels al gewerkt aan een tweede seizoen van Killing Eve, dat in 2019 verschijnt. Er zijn bijvoorbeeld in september opnamen gemaakt in Amsterdam, waarbij bleek dat de acteur Roeland Fernhout een bijrol in het nieuwe seizoen heeft. De serie van Phoebe Waller-Bridge, geproduceerd door BBC America, werd onder meer genomineerd voor twee Emmy’s.

Vorige aflevering
You're Mine
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1