The Orville

7.7 / 10
43 min
Drama, Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor The Orville

Seth MacFarlane keert op 30 december terug met een tweede seizoen van The Orville. FOX heeft vast een trailer vrijgegeven.

In het tweede seizoen van The Orville staat de bemanning weer nieuwe avonturen, aliens en ook uitdagingen te wachten. Het tweede seizoen zal zich meer gaan richten op ruimteavonturen, daar lijkt het in ieder geval op in de trailer.Wellicht hopen ze dat de kritiek, die er op het eerste seizoen van de Star Trek-parodie was, zal optrekken. De kijkers waren er wel, gemiddeld 6,5 miljoen voor het eerste seizoen. Maar de critici waren minder enthousiast. Op MijnSerie kreeg de serie wel goede recensies, lees ze hier.

Wat vond jij van het eerste seizoen?

Vorige aflevering
The Road Not Taken
02x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Mdevreugd
01 nov 2018 16:02 -
Seizoen 1 was geweldig en ik kan niet wachten op seizoen 2!! The Orville is meer Star Trek dan Star Trek Discovery!
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1