Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
9seizoenen/179afleveringen/2012 - heden
NetwerkNBC
9x1 11 november 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min2012 - heden
Genres:ActieDrama
Netwerk:NBC
Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 10 oktober 2012.

Chicago Fire is een dramaserie waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Department centraal staan. Geen job is meer stressvoller, gevaarlijker en opwindender dan deze van de brandweermannen, de reddingsteams en het verplegend personeel van Chicago Firehouse 51. Zij zijn de doodgewone Amerikaanse helden, de moedige mannen en vrouwen die het gevaar opzoeken wanneer iedereen er van wegloopt.
De enorme verantwoordelijkheden van hun baan eisen hun persoonlijke tol. Grote reputaties en opgeblazen ego's in combinatie met de druk om te presteren en onmiddellijk de juiste beslissing te kunnen nemen, zorgen voor heel wat conflicten tussen de leden. Wanneer een tragedie een slachtoffer maakt binnen het team, wordt het team verscheurd door schuldgevoelens en verwijten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 3
0 / 23
Seizoen 4
0 / 23
Seizoen 5
0 / 22
Seizoen 6
0 / 23
Seizoen 7
0 / 22
Seizoen 8
0 / 20
Seizoen 9
0 / 0

Recensies (13)

Chicago Fire - Seizoen 7 (DVD)

9.5

Chicago Fire - Seizoen 6 (DVD)

9

Nieuws (265)

Ook in de week van 12 tot en met 18 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 42
maandag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van Chicago Fire. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 16:00
1
Ook in de week van 7 – 13 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 37.
ma 14 september

Populaire reacties (100)

9
03 dec 2013
Topserie! Alles zit er in, spanning, romantiek, humor .... bijna iedere aflevering eindigt met een geweldige cliffhanger, waardoor je praktisch meteen de volgende aflevering wil zien ... chapeau voor de makers! Oh enne .... die Kelly .... pfff .... over knappe mannen gesproken ;)
-
14 feb 2014
Wat een héérlijke serie! Had het eerlijk gezegd totaal niet zien aankomen en dacht dat het saai zou zijn. Nou was ik ff fout! Dat geef ik gelijk toe!! Ik vind mannen niet zo snel aantrekkelijk in een serie maar die Severide....pfff holy fuckballs hot hot hot! En dan te bedenken dat ie al 4 jaar een relatie heeft met ......Lady Gaga bhabha , super verslavend en alle andere series vallen in het niet hierbij vergeleken!

Vergelijkbare series