True Detective

8.2 / 10
55 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/24afleveringen/2014 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:55 min2014 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:HBO
True Detective is een Amerikaanse anthologieserie van de zender HBO. De serie ging in première op 12 januari 2014.

Een anthologiereeks waarin politie-onderzoeken de persoonlijke en professionele geheimen van de betrokkenen blootleggen, zowel binnen als buiten de wet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (8)

True Detective - Seizoen 3

8

True Detective - Seizoen 2 (Bluray)

6

Nieuws (111)

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
zo 29 maart
4
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 24 februari
Matthew McConaughey en Nic Pizzolatto werken samen aan de nieuwe misdaadserie Redeemer voor FX. McConaughey zal daarin de hoofdrol vertolken en neemt samen met Pizzolatto ook de productie op zich.
wo 29 januari

Populaire reacties (49)

-
10 mrt 2014
OMG!!!

Dit weekend er aan begonnen en in 1 keer uitgekeken.
Deze serie overstijgt in mijn ogen alle series die hier op de site staan.
Goed geacteerd, krachtig verhaal, goed begin en einde, prachtig gefilmd. Tjonge wat een niveau.

Ik wil meer van dit!!!
10
25 feb 2014
Van dit soort televisie word ik lyrisch. Persoonlijk vind ik het de beste lopende serie van dit moment. De vertolkingen van de hoofdrolspelers zijn verbluffend. Beelden en soundtrack scheppen een sfeer die me elke aflevering opnieuw helemaal opslorpt. Ik ben van de wereld als ik naar Rust en Marty zit te kijken, zo kruip ik mee in hun hoofd en in hun wereld. En dialogen om van te snoepen, vaak somber, maar niet verstoken van humor. Zoals in aflevering vier, waar Rust een dronken Marty de les leest over “crazy pussy”… Onvergetelijk.

Vergelijkbare series

Fargo
19 stemmen
Game of Thrones
14 stemmen
The Killing
11 stemmen
Hannibal
5 stemmen