Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 3 en 4 november, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 3 en 4 november, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Eindelijk is het dan echt herfst geworden. Lekker lang wandelen in het bos of op het strand, daarna naar huis, kop thee/koffie, of als je het echt bont wil maken warme chocolademelk met slagroom en kijken maar. Warm opgekruld op de bank, laat de wind maar gieren. Jij bent thuis en kijkt naar je favoriete serie(s). Welke kun je dit weekend weer gaan kijken?

Op vrijdag is het allerlaatste, kortere, zesde seizoen van House of Cards (2013) van start gegaan bij Netflix. Ideaal dus om dat dit weekend te binge-watchen. Of Homecoming, die ging in première bij Amazon. Perfect dus om je weekend mee te vullen.

Op zaterdag komt het tweede seizoen van de Britse serie Unforgotten op NPO 2. Het gehele tweede seizoen zal na de eerste aflevering te bingen zijn bij NPO Start Plus.

In Unforgotten worden 'koude' moordzaken behandeld. Deze cold cases komen aan de oppervlakte als er lichamen worden gevonden van slachtoffers die meer dan 30 jaar geleden zijn verdwenen. Lees hier de recensie van het tweede seizoen.
Video on youtube


Zondag komt er eindelijk een eind aan de Droughtlander, want dan start het vierde seizoen van Outlander bij Starz.

Welke serie ga jij binge-watchen dit weekend?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

theocm
theocm 4 november 2018, 15:19
House of Cards gezien. Wat een beschamend slechte afsluiting van een daarvoor zo'n goede serie.
Log in om een reactie achter te laten