Killing Eve

8,0 / 10
41 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
4seizoenen/24afleveringen/2018 - heden
NetwerkBBC America
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
NPO Start Plus
Looptijd:41 min2018 - heden
Genres:DramaThriller
Netwerk:BBC America
Killing Eve is een Amerikaanse thriller-/dramaserie van de zender BBC America. De serie ging in première op 8 april 2018.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar dromen, om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen allebei geobsedeerd van elkaar, gaan nek aan nek, in dit legendarische spel van kat en muis.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 4
0 / 0

Recensies (4)

Killing Eve - Seizoen 3

8

Killing Eve - Seizoen 2

7.5

Nieuws (99)

De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
woensdag, 09:00
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
De opnames van het vierde seizoen van Killing Eve zijn uitgesteld, vanwege het coronavirus. Het is nog niet bekend wanneer deze wel van start kunnen gaan.
vr 24 juli

Populaire reacties (2)

2
13 jul 2019
Wat een belachelijke vertoning deze serie. Een loslopende huurmoordenares met humor pfff.
-
01 mei 2020
ben ik helemaal mee eens wat een maffe serie is dit nog nooit zoiets gezien

Vergelijkbare series