Delen op social media
Trailer

Killing Eve

7,8
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2018 - ..
Duur:
Netwerk:BBC America
Genres:DramaThriller
Killing Eve is een Amerikaanse thriller-/dramaserie van de zender BBC America. De serie ging in première op 8 april 2018.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar dromen, om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen allebei geobsedeerd van elkaar, gaan nek aan nek, in dit legendarische spel van kat en muis.

Acteurs

Nieuws (28)

Populaire reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
01x06
13 mei 2018
01x07
20 mei 2018
01x08
27 mei 2018
Seizoen 1
0/8
Seizoen 2
0/0

Recensies (2)

8.5
Killing Eve - Seizoen 1
4 jun 2018
Wat een heerlijke serie. Killing Eve heeft al mijn verwachtingen waargemaakt. Toen ik de aankondiging hoorde en een trailer zag, zat ik er al een tijdje naar uit te kijken. Interessante cast, interessant uitgangspunt, interessante producenten, alles eraan leek me interessant. De eerste aflevering...
8
Killing Eve - Eerste aflevering
15 apr 2018
Oorspronkelijk was BBC America een zender die Britse series in Amerika uit zou zenden, maar sinds een aantal jaar worden er ook eigen programma’s gemaakt. Ergens heb ik daar altijd wel een zwak voor gehad. Het voelt een beetje als een klein broertje dat op eigen benen probeert te staan. Ondanks...

Video's (20)

Killing Eve - Teaser
Geplaatst op 16 augustus 2018, 22:14
Killing Eve - Teaser
Killing Eve - Teaser
Geplaatst op 16 augustus 2018, 22:14
Killing Eve - Teaser

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.