Killing Eve

7.9 / 10
45 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
3seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkBBC America
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:DramaThriller
Netwerk:BBC America
Killing Eve is een Amerikaanse thriller-/dramaserie van de zender BBC America. De serie ging in première op 8 april 2018.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar dromen, om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen allebei geobsedeerd van elkaar, gaan nek aan nek, in dit legendarische spel van kat en muis.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (3)

Killing Eve - Seizoen 2

7.5

Killing Eve - Seizoen 1

8.5

Nieuws (76)

De laatste acht columns voordat we vanaf 6 januari 2020 kunnen gaan stemmen op de Serie van het Jaar 2019. En nog veel meer nieuws in het weekoverzicht van 30 december tot en met 5 januari 2020.
ma 6 januari
2
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
za 4 januari
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie misdaadseries. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
ma 30 december
16

Populaire reacties (1)

2
13 jul 2019
Wat een belachelijke vertoning deze serie. Een loslopende huurmoordenares met humor pfff.

Vergelijkbare series

Orphan Black
3 stemmen
Prison Break
2 stemmen
Dexter
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
The Killing
2 stemmen
Homeland
2 stemmen