Delen op social media
Trailer

Killing Eve

7,9
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2018 - ..
Duur:
Netwerk:BBC America
Genres:DramaThriller
Killing Eve is een Amerikaanse thriller-/dramaserie van de zender BBC America. De serie ging in première op 8 april 2018.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar dromen, om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen allebei geobsedeerd van elkaar, gaan nek aan nek, in dit legendarische spel van kat en muis.

Acteurs

Nieuws (54)

Populaire reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
02x06
12 mei 2019
02x07
19 mei 2019
02x08
26 mei 2019
Seizoen 1
0/8
Seizoen 2
0/8

Recensies (3)

7.5
Killing Eve - Seizoen 2
wo 5 juni
Als je fan bent van een serie, is het soms moeilijk om toe te geven dat de kwaliteit wat minder is geworden. Ook ik heb er last van. Hoe fijn ik Killing Eve ook vind, seizoen twee viel een beetje tegen. Er zijn gelukkig nog genoeg elementen die de serie overeind houden en nog steeds staat het met...
8.5
Killing Eve - Seizoen 1
4 jun 2018
Wat een heerlijke serie. Killing Eve heeft al mijn verwachtingen waargemaakt. Toen ik de aankondiging hoorde en een trailer zag, zat ik er al een tijdje naar uit te kijken. Interessante cast, interessant uitgangspunt, interessante producenten, alles eraan leek me interessant. De eerste aflevering...

Video's (38)

Killing Eve Season 2
Geplaatst op 27 mei 2019, 03:15
Killing Eve Season 2 "Stream Entire Season Now" Promo (HD) Sandra Oh, Jodie Comer series
Killing Eve 2x08 Promo
Geplaatst op 20 mei 2019, 03:15
Killing Eve 2x08 Promo "You're Mine" (HD) Season Finale Sandra Oh, Jodie Comer series

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.