Killing Eve

8,0 / 10
41 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
4seizoenen/32afleveringen/2018 - 2022 
NetwerkBBC America
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:41 min20182022 (Beëindigd)
Genres:DramaThriller
Netwerk:BBC America
Killing Eve is een Amerikaanse thriller-/dramaserie van de zender BBC America. De serie ging in première op 8 april 2018.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar dromen, om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen allebei geobsedeerd van elkaar, gaan nek aan nek, in dit legendarische spel van kat en muis.
Serie van het Jaar1x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
3e plaats in Beste misdaadserie van 2019
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4

Populaire reacties (7)

avatar Movieman
7
19 Mei 2024
Uiteindelijk toch een tweede poging gewaagd om deze serie te bekijken gezien de vele lovende kritieken en heb er geen spijt van gehad. Blijkbaar kan je smaak dan toch nog veranderen, bij Games of Thrones had ik dit ook tweede maal goede keer dus. Uiteraard houdt ik wel rekening met recensies op idmb en mijnserie.nl.
avatar Sjonnie57
7.7
27 feb 2021
In ieder geval goed gemaakt, zoals acteerwerk en kameravoering. Verschillende mooie locaties (o.a. Moskou en Berlijn). Vooral de gevangenis in Rusland was opvallend, leek in elk geval authentiek. Wat opvalt zijn de verschillende stijlen. Enerzijds het serieuze spionnenwerk en de laconieke (humoristische?) houding van de huurmoordenares. Spannend vond ik het nergens, vaak voorspelbaar, maar ook wel intrigerend. Want wat gaan de hoofdpersonen nou weer doen. Leuk om te volgen, geen hoogvlieger.

Vergelijkbare series

Killing Eve