Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Watch, nieuwe serie voor BBC America

The Watch, nieuwe serie voor BBC America

The Watch, gebaseerd op de boeken Discworld van Sir Terry Pratchett, heeft een serieorder gekregen van BBC America.
BBC America, van onder andere Killing Eve, heeft groen licht gegeven aan een achtdelige serie van de BBC Studios. Volgens Deadline was het project al in ontwikkeling in maart 2018.

De serie wordt omschreven als een punk rock thriller geïnspireerd door City Watch een deelgroep uit de Discworld boeken. De karakter gedreven serie centreert zich rond Terry Pratchett’s buitenbeentjes, politieagenten die vechten om de bouwvallige stad met genormaliseerde misstanden, zowel in het verleden als toekomst, te redden als hachelijke opdracht.

The Watch herbergt vele Discworld karakters inclusief City Watch Captain Sam Vimes, de laatste edelen telg Lady Sybil Ramkin, de naïeve maar heldhaftige Carrot Ironfoundersson, de mysterieuze Angua en de vernuftige forensische expert Cheri. Zij zullen samen te zien zijn met de Pratchett's iconische kenschetsing van de Dood.

De serie wordt geschreven door Simon Allen (The Musketeers). Wanneer de serie in productie genomen gaat worden is nog niet bekend, net zo min als de castinglijst. MijnSerie houdt je op hoogte van verder ontwikkelingen rond The Watch.

Ken jij de boeken Discworld?


Embed from Getty Images
Sir Terry Pratchett
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten