Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Watch, nieuwe serie voor BBC America

The Watch, gebaseerd op de boeken Discworld van Sir Terry Pratchett, heeft een serieorder gekregen van BBC America.

BBC America, van onder andere Killing Eve, heeft groen licht gegeven aan een achtdelige serie van de BBC Studios. Volgens Deadline was het project al in ontwikkeling in maart 2018.

De serie wordt omschreven als een punk rock thriller geïnspireerd door City Watch een deelgroep uit de Discworld boeken. De karakter gedreven serie centreert zich rond Terry Pratchett’s buitenbeentjes, politieagenten die vechten om de bouwvallige stad met genormaliseerde misstanden, zowel in het verleden als toekomst, te redden als hachelijke opdracht.

The Watch herbergt vele Discworld karakters inclusief City Watch Captain Sam Vimes, de laatste edelen telg Lady Sybil Ramkin, de naïeve maar heldhaftige Carrot Ironfoundersson, de mysterieuze Angua en de vernuftige forensische expert Cheri. Zij zullen samen te zien zijn met de Pratchett's iconische kenschetsing van de Dood.

De serie wordt geschreven door Simon Allen (The Musketeers). Wanneer de serie in productie genomen gaat worden is nog niet bekend, net zo min als de castinglijst. MijnSerie houdt je op hoogte van verder ontwikkelingen rond The Watch.

Ken jij de boeken Discworld?


Embed from Getty Images
Sir Terry Pratchett
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1