Heathers

6.3 / 10
40 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - heden
NetwerkParamount network
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2018 - heden
Genres:Drama
Heathers is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in 2018.

Een pikzwarte komedie bundel, in het heden, over onze heldin Veronica Sawyer, die te maken krijgt met een zeer verschillende maar even zo'n wrede groep van Heathers. Gebaseerd op de cult film van 1988.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Heathers.

Nieuws (7)

Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
16 feb 2020
Paramount network, Freeform en OWN, hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
15 aug 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 29 oktober tot en met 4 november voor je op een rijtje gezet.
5 nov 2018