Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bellicher en La Famiglia nu beschikbaar bij Netflix

Bellicher en La Famiglia nu beschikbaar bij Netflix

De NPO-series Bellicher (VPRO) en La Famiglia (AVROTROS) zijn vanaf nu te bekijken bij Netflix. De NPO kondigde eerder aan dat de series al in mei bij Netflix zouden verschijnen, maar nu zijn ze ook werkelijk te zien.
Bellicher is een Nederlandse dramaserie van de VPRO. De serie was te zien tussen 2010 en 2013 en telt tien afleveringen. Het is een serie naar de boeken van Charles den Tex rond de persoon Michael Bellicher (Daan Schuurmans). Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatieadviesbureaus ter wereld. Alles waar hij van droomt, lijkt binnen handbereik. Totdat hij getuige is van een moord, ten onrechte verdacht wordt en zijn onschuld moet bewijzen.

La Famiglia is een Nederlandse dramaserie van AVROTROS. De serie was te zien in 2016 en heeft tien afleveringen. Het is een spannende dramaserie over een Nederlands-Italiaanse familie die niet alleen met cultuurverschillen te maken heeft, maar ook angstvallig een geheim probeert te verbergen. Rollen zijn er voor Hein van der Heijden als Salvatore 'Toto' Esposito, Ariane Schluter als Marloes Esposito-van Voorst en Joke Bruijs als Annie van Voorst-Vliegenthart.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten