Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bellicher en La Famiglia nu beschikbaar bij Netflix

De NPO-series Bellicher (VPRO) en La Famiglia (AVROTROS) zijn vanaf nu te bekijken bij Netflix. De NPO kondigde eerder aan dat de series al in mei bij Netflix zouden verschijnen, maar nu zijn ze ook werkelijk te zien.

Bellicher is een Nederlandse dramaserie van de VPRO. De serie was te zien tussen 2010 en 2013 en telt tien afleveringen. Het is een serie naar de boeken van Charles den Tex rond de persoon Michael Bellicher (Daan Schuurmans). Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatieadviesbureaus ter wereld. Alles waar hij van droomt, lijkt binnen handbereik. Totdat hij getuige is van een moord, ten onrechte verdacht wordt en zijn onschuld moet bewijzen.

La Famiglia is een Nederlandse dramaserie van AVROTROS. De serie was te zien in 2016 en heeft tien afleveringen. Het is een spannende dramaserie over een Nederlands-Italiaanse familie die niet alleen met cultuurverschillen te maken heeft, maar ook angstvallig een geheim probeert te verbergen. Rollen zijn er voor Hein van der Heijden als Salvatore 'Toto' Esposito, Ariane Schluter als Marloes Esposito-van Voorst en Joke Bruijs als Annie van Voorst-Vliegenthart.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorie├źn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1