Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bellicher en La Famiglia nu beschikbaar bij Netflix

De NPO-series Bellicher (VPRO) en La Famiglia (AVROTROS) zijn vanaf nu te bekijken bij Netflix. De NPO kondigde eerder aan dat de series al in mei bij Netflix zouden verschijnen, maar nu zijn ze ook werkelijk te zien.

Bellicher is een Nederlandse dramaserie van de VPRO. De serie was te zien tussen 2010 en 2013 en telt tien afleveringen. Het is een serie naar de boeken van Charles den Tex rond de persoon Michael Bellicher (Daan Schuurmans). Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatieadviesbureaus ter wereld. Alles waar hij van droomt, lijkt binnen handbereik. Totdat hij getuige is van een moord, ten onrechte verdacht wordt en zijn onschuld moet bewijzen.

La Famiglia is een Nederlandse dramaserie van AVROTROS. De serie was te zien in 2016 en heeft tien afleveringen. Het is een spannende dramaserie over een Nederlands-Italiaanse familie die niet alleen met cultuurverschillen te maken heeft, maar ook angstvallig een geheim probeert te verbergen. Rollen zijn er voor Hein van der Heijden als Salvatore 'Toto' Esposito, Ariane Schluter als Marloes Esposito-van Voorst en Joke Bruijs als Annie van Voorst-Vliegenthart.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
Gisteren, 16:00
Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.
Gisteren, 13:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Morning Show gaat in september van start bij Apple TV+. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
Na drie seizoenen komt er een einde aan Manifest, daarmee verschijnt er geen vierde seizoen van de Amerikaanse fantasyserie.
Gisteren, 11:00
5