Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult startdatum vierde seizoen Fuller House

Het vierde seizoen van Fuller House is op Netflix te zien vanaf 14 december. Het is nog onduidelijk of Netflix het volledige vierde seizoen in één keer lanceert, of dat het weer om een deel daarvan gaat.

De oorspronkelijke serie Full House was eind vorige eeuw ontzettend populair en daarom besloot Netflix in 2016 dat het tijd was voor een reboot, met Fuller House. De bekende cast keerde terug, de jonge meiden waren dames geworden en de serie scoorde wederom redelijk.

6520 FullerHouseDames

In het vierde seizoen van Fuller House zijn de actrices weer terug, met nieuwe problemen en hartverwarmende momenten. Danny (Bob Saget), Joey (Dave Coulier), Jesse (John Stamos) en Rebecca (Lori Louglin) zullen weer in het middelpunt van de aandacht staan en natuurlijk Kimmy (Andrea Barber). De zwangerschap van haar zal een belangrijke rol in het vierde seizoen spelen.

De afgelopen weken was Fuller House al in het nieuws, omdat er in de media geruchten opdoken dat Netflix na het vierde seizoen zou willen stoppen met Fuller House. De streamingdienst heeft echter niet bevestigd dat Fuller House daadwerkelijk gecanceld zal worden. Actrice Candace Cameron Bure (D.J. in Fuller House) heeft gemeld dat er wel degelijk nog toekomst voor de serie is.
Vorige aflevering
Our Very Last Show, Again
Our Very Last Show, Again
05x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fuller House