Fuller House

7.6 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult startdatum vierde seizoen Fuller House

Het vierde seizoen van Fuller House is op Netflix te zien vanaf 14 december. Het is nog onduidelijk of Netflix het volledige vierde seizoen in één keer lanceert, of dat het weer om een deel daarvan gaat.

De oorspronkelijke serie Full House was eind vorige eeuw ontzettend populair en daarom besloot Netflix in 2016 dat het tijd was voor een reboot, met Fuller House. De bekende cast keerde terug, de jonge meiden waren dames geworden en de serie scoorde wederom redelijk.

6520 FullerHouseDames

In het vierde seizoen van Fuller House zijn de actrices weer terug, met nieuwe problemen en hartverwarmende momenten. Danny (Bob Saget), Joey (Dave Coulier), Jesse (John Stamos) en Rebecca (Lori Louglin) zullen weer in het middelpunt van de aandacht staan en natuurlijk Kimmy (Andrea Barber). De zwangerschap van haar zal een belangrijke rol in het vierde seizoen spelen.

De afgelopen weken was Fuller House al in het nieuws, omdat er in de media geruchten opdoken dat Netflix na het vierde seizoen zou willen stoppen met Fuller House. De streamingdienst heeft echter niet bevestigd dat Fuller House daadwerkelijk gecanceld zal worden. Actrice Candace Cameron Bure (D.J. in Fuller House) heeft gemeld dat er wel degelijk nog toekomst voor de serie is.
Vorige aflevering
A Modest Proposal
05x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Gisteren, 12:00
2
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Gisteren, 11:00
5
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
vrijdag, 16:00
3