Strange Angel

6.5 / 10
45 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
3seizoenen/17afleveringen/2018 - 2019 
NetwerkCBS All Access
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20182019 (Beëindigd)
Genres:DramaHistorie
Strange Angel is een Amerikaanse historische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première op 14 juni 2018.

Rupert Friend speelt Ernest Donovan de ondoorgrondelijke buurman van Jack Parsons (J. Reynor), die de gids van de jonge wetenschapper wordt in de illegale onderwereld van Los Angeles, in de jaren '30. Donovan, een dolende ziel en drifter, trekt Parsons uit zijn alledaagse bestaan, in een vreemde nieuwe religie, die zijn volgelingen aanmoedigt om hun diepste en donkerste verlangens na te streven als middel om de wereld naar hun hand te zetten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Strange Angel.

Nieuws (3)

De podcast, start- en premièredatums van december, series toevoegen; dit en veel meer nieuws in het weekoverzicht van 25 november tot en met 1 december.
2 dec 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 25 februari tot en met 3 maart voor je op een rijtje gezet.
4 mrt 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 29 oktober tot en met 4 november voor je op een rijtje gezet.
5 nov 2018

Vergelijkbare series

Fringe
2 stemmen
True Blood
2 stemmen
Supernatural
2 stemmen
Doctor Who
2 stemmen