Strange Angel

6.4 / 10
45 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.4 / 10
3seizoenen/17afleveringen/2018 - 2019 
NetwerkCBS All Access
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20182019 (Beëindigd)
Genres:DramaHistorie
Strange Angel is een Amerikaanse historische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première op 14 juni 2018.

Rupert Friend speelt Ernest Donovan de ondoorgrondelijke buurman van Jack Parsons (J. Reynor), die de gids van de jonge wetenschapper wordt in de illegale onderwereld van Los Angeles, in de jaren '30. Donovan, een dolende ziel en drifter, trekt Parsons uit zijn alledaagse bestaan, in een vreemde nieuwe religie, die zijn volgelingen aanmoedigt om hun diepste en donkerste verlangens na te streven als middel om de wereld naar hun hand te zetten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Strange Angel.

Nieuws (8)

Shining Girls met Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) is in ontwikkeling bij Apple. De thriller serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lauren Beukes.
za 25 juli
De podcast, start- en premièredatums van december, series toevoegen; dit en veel meer nieuws in het weekoverzicht van 25 november tot en met 1 december.
2 dec 2019
YouTube, Facebook Watch en CBS All Access hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog op start of in première zullen gaan.
13 aug 2019

Vergelijkbare series

Fringe
2 stemmen
True Blood
2 stemmen
Supernatural
2 stemmen
Doctor Who
2 stemmen