Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Henry Cavill als Geralt in The Witcher

De serie The Witcher is een verfilming van Andrzej Sapkowski's gelijknamige boeken- en gamereeks. De opnamen moeten nog starten.

In 2019 zou het acht afleveringen tellende eerste seizoen beschikbaar moeten komen op Netflix. Er is al wel een video vrijgegeven van een make-up en kostuumtest voor de gameverfilming. In de video zien we hoofdrolspeler Henry Cavill uitgedost als hoofdpersonage Geralt of Rivia. Hij is een monsterjager die op zoek is naar zijn plaats in een wereld waarin mensen vaak boosaardiger zijn dan monsters. Wanneer zijn lot hem leidt naar een machtige tovenares en een jonge prinses met een duister geheim, moeten de drie samen door het steeds gewelddadiger wordende Continent reizen.De serie werd al aangekondigd in mei 2017. Netflix maakt The Witcher samen met Platige Image en de originele schrijver van de boeken, Andrzej Sapkowski, is betrokken bij de productie als creatief adviseur.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
01 nov 2018 16:57 -
Ik ga nu nog niet "NEE" schreeuwen maar er zijn zoveel betere keuzes dan Henry Cavill.
Begrijp me niet verkeerd het is een prima acteur, maar er zijn acteurs die veel beter bij het personage Geralt passen.
Reageer
avatar_antimidant
02 nov 2018 15:21 -
Ik zie geen andere acteur beter in deze rol...
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Gisteren, 12:00
2
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Gisteren, 11:00
5
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
vrijdag, 16:00
3