Delen op social media
Trailer

Game of Thrones

8,9
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

1
Top 100 ranking
Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2011 - ..
Duur:
Netwerk:HBO
Genres:Fantasie
Game of Thrones is een Amerikaanse fantasyserie van de zender HBO. De serie ging in première op 17 april 2011.

Game of Thrones is een HBO-serie gebaseerd op de fantasyboeken ''Een Lied van IJs en Vuur'' van George R. R. Martin. Het gaat over een machtsstrijd om de ijzeren troon tussen zeven verschillende adellijke families op het fictieve continent Westeros. Robert Baratheon is koning van Westeros, maar al snel ontdekt hij dat zijn troon zeer gewild is onder de adellijke families. Om het allemaal nog erger te maken staat er in het Noorden een oud kwaad op, klaar om het verscheurde Westeros binnen te vallen.

Acteurs

Nieuws (393)

Populaire reacties (145)

avatar_anonymous
03 jan 2014 12:41 -
Ongetwijfeld eenzaam aan de top !! beste fantasy serie ooit !
Reageer
avatar_alex3012
28 aug 2017 23:16 -
laatste aflevering gekeken.
wat een serie zijn er maar weinig die er voor zorgen dat ik op het puntje van me stoel ga zitten.
kan me gewoon niet voorstellen dat iemand dit een slechte serie vind.
ieder ze eigen mening en smaak natuurlijk.
maar voor mij gevoel is dit de beste serie die bestaat op éénzame hoogte waar geen serie in de buurt van kan komen.

is een mooi vooruitzicht op de toekomst want als volgend jaar het laatste seizoen begint zullen ze vast al na gaan denken waar ze in de toekomst aan willen werken want records must be broken.

en als ze got willen verslaan moeten ze wel een enorm goeie serie ontwikkelen.
Reageer
avatar_Selphya
20 nov 2014 18:54 -
Ik vind GoT een van de beste series die er ooit gemaakt is. Het is wat ingewikkeld om in te komen, want ik had wel heel seizoen 1 nodig om goed in het verhaal te komen (of beter gezegd meerdere verhaallijnen) maar als je eenmaal in de serie zit, kijkt het super lekker weg. Kan niet wachten tot april 2015!
Reageer
avatar_gumstarr
01 jul 2013 19:15 - 03 jan 2014 12:59
Leek het in ‘t begin nog gewoon een soort Lord of the Rings on steroids, halverwege seizoen 1 werd al snel duidelijk dat Game of Thrones uit een heel ander vaatje tapt. Rauwer (laat dat maar aan HBO over), in your facererder, meer diepgang (soms bijna onnavolgbaar) en in ‘t bezit van onze eigen Carice van Houten.??Ook als het genre je niet aanspreek raad ik aan om je door de eerste 2 seizoenen heen te bijten, alleen maar zodat je begrijpt dat S03E09 van Game of Thrones misschien wel de beste aflevering van een serie ooit is. Misschien. Waarschijnlijk. Op zeker. ?
Reageer
avatar_alex3012
07 aug 2017 08:42 -
als je op het moment wil stil zitten en rustig ontspannen tv wil kijken raad ik niet aan om deze aflevering te kijken.
ik ging zitten en zet de serie aan en begin met kijken niks aan de hand rustig mooi opbouwend en geweldig verhaal met wat ik vind diepgang.
je zit er echt in en je gaat lekker zitten en je voelt de spanning gewoon oplopen je word warm en begint zelfs te zweten en dan begint dat gevecht waar je eigenlijk geen vermoedens van had. een gevecht dat je zegt wauw, dat puntje van me stoel had het zwaar de stilte lukte mij niet om te behouden leek net of ik de wedstrijd van het jaar zat te kijken, met oooooww en oeeeh meelevend in het verhaal en dan eindigt het gevecht ook echt met een diepe zucht net alsof je een enorme intensieve vrij partij heb gehad je hart komt te rust en de aflevering is afgelopen en de adrenaline langzaam minder word.

wat een pracht serie echt deze 10 zal niet weggaan wat een serie wat een verhaal wat een spanning.
ik moet gewoon douche van het zweten.
ken geen ander word bedenken misschien vinden jullie me vreemd maar ben nieuwsgierig hoe jullie deze aflevering hebben beleefd.

mvg.
Alex
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
07x05
13 augustus 2017
07x06
20 augustus 2017
07x07
27 augustus 2017
Seizoen 6
0/10
Seizoen 7
0/7
Seizoen 8
0/0

Recensies (14)

8.5
Game of Thrones - Seizoen 7 (DVD)
14 dec 2017
Het is een dag nadat bekend werd dat pas in 2019 het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones verschijnt. Voor de fans van deze fantasy-serie, waarvan vanaf 2011 elk jaar een nieuw seizoen verscheen, wordt 2018 daarmee een tussenjaar. Game of Thrones is gebaseerd op een fantasy-boekenserie...
10
Game of Thrones - Seizoen 7
7 okt 2017
Eind jaren negentig stapte ik een tweedehands boekenwinkel binnen op zoek naar nieuw lees materiaal. Een van de romans die mijn aandacht trok was het Spel der Tronen van ene George R.R. Martin. Bij het lezen werd al snel duidelijk dat deze fantasyreeks (Het Lied van Ijs en Vuur) er eentje was om...

Video's (89)

Game of Thrones - Trailer
Geplaatst op 9 december 2018, 17:07
Game of Thrones - Trailer
Game of Thrones Season 8 Teaser Promo (HD) Final Season
Geplaatst op 13 november 2018, 16:30
Game of Thrones Season 8 Teaser Promo (HD) Final Season

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.