Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX bestelt script voor nieuwe serie Strangers

FOX heeft zich gecommitteerd aan een script inclusief boete voor een dramaserie met afleveringen van een uur, gebaseerd op het boek Strangers van Dean Koontz.

Jeff Davis (Teen Wolf, Criminal Minds) zal samen met Josh Berman (Drop Dead Diva) de serie gaan maken. Ook Sony Pictures en Osprey Productions het bedrijf van Berman vallen onder de deal. De serie wordt geschreven door Davis en zal gebaseerd zijn op het boek Strangers van Koontz. De titel van het boek is in het Nederlands vertaald als Motel van de Angst.

Een groep zeer uiteenlopende mensen heeft in Strangers één ding gemeen: verlammende angstaanvallen, zie het dagelijkse leven ondraaglijk maken. Geen psychiater heeft een verklaring voor hun vreemde hallucinaties. Hulp krijgen ze pas van elkaar, wanneer zich een patroon van aanknopingspunten openbaart. Ze ontkomen er niet aan om terug te keren naar ... Het Motel van de Angst...

Wanneer Strangers te zien zal zijn en hoe de cast eruit gaat zien is nog niet bekend gemaakt. Maar dat de serie er gaat komen lijkt een zekerheid daar een script bestelling met boete inhoudt dat als FOX er niet mee doorgaat er veel geld neergeteld zal moeten worden.

Ken jij het boek van Koontz en ga je kijken naar de serie?


Embed from Getty Images
Dean Koontz
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1