Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FOX bestelt script voor nieuwe serie Strangers

FOX bestelt script voor nieuwe serie Strangers

FOX heeft zich gecommitteerd aan een script inclusief boete voor een dramaserie met afleveringen van een uur, gebaseerd op het boek Strangers van Dean Koontz.
Jeff Davis (Teen Wolf, Criminal Minds) zal samen met Josh Berman (Drop Dead Diva) de serie gaan maken. Ook Sony Pictures en Osprey Productions het bedrijf van Berman vallen onder de deal. De serie wordt geschreven door Davis en zal gebaseerd zijn op het boek Strangers van Koontz. De titel van het boek is in het Nederlands vertaald als Motel van de Angst.

Een groep zeer uiteenlopende mensen heeft in Strangers één ding gemeen: verlammende angstaanvallen, zie het dagelijkse leven ondraaglijk maken. Geen psychiater heeft een verklaring voor hun vreemde hallucinaties. Hulp krijgen ze pas van elkaar, wanneer zich een patroon van aanknopingspunten openbaart. Ze ontkomen er niet aan om terug te keren naar ... Het Motel van de Angst...

Wanneer Strangers te zien zal zijn en hoe de cast eruit gaat zien is nog niet bekend gemaakt. Maar dat de serie er gaat komen lijkt een zekerheid daar een script bestelling met boete inhoudt dat als FOX er niet mee doorgaat er veel geld neergeteld zal moeten worden.

Ken jij het boek van Koontz en ga je kijken naar de serie?


Embed from Getty Images
Dean Koontz
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten