Conspiracy of Silence

7.5 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Conspiracy of Silence

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Conspiracy of Silence. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Conspiracy of Silence
Voormalig wapenhandelaar Robert Kastell is uit op wraak. Dertig jaar lang leefde hij ondergedoken nadat hij wist te ontsnappen aan de corrupte Zweedse wapenhandel. Na een persoonlijke tragedie, waarvoor hij zijn voormalige partners verantwoordelijk houdt, verlaat hij zijn schuilplaats en gaat hij op zoek naar Anders Speths, de man die hem contracteerde en vervolgens probeerde te vermoorden. Maar wat Robert niet wist toen hij Zweden ontvluchtte, is dat hij een ongeboren dochter achterliet die door Speths is opgevoed als zijn eigen kind. Zijn onverwachte vaderinstinct en behoefte om zijn dochter te beschermen, temperen Roberts wraakgevoelens. Samen met journaliste Åsa, die persoonlijke redenen heeft om hem te helpen, kiest Robert voor een andere aanpak in de strijd tegen Speths en de illegale wapenhandel.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Taal: Zweeds
Acteurs: Halina Reijn, Jamil Drissi, Jens Hultén, Josefin Asplund, Krister Henriksson, Simon J. Berger, Vera Vitali
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 30 oktober 2018
Consumentenadviesprijs: € 27,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Conspiracy of Silence:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Conspiracy of Silence is een Zweedse politieke misdaadserie maar wat is de Zweedse titel?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Cannot Be Undone
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1