Criminal Minds: Beyond Borders

7.4 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2016 - 2017 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20162017 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:CBS
Criminal Minds: Beyond Borders is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS. De serie ging in première op 16 maart 2016.

Criminal Minds: Beyond Borders is een spin-off van Criminal Minds en heeft het zelfde format als Criminal Minds en gaat over de International Response Unit van Criminal Minds. Criminal Minds: Beyond Borders wordt geleid door Jack Garrett een doorgewinterde FBI-agent. Zijn team bestaat uit de slimme antropoloog Clara Seger die al veel heeft gereisd. De heldhaftige voormalig militair Matthew Simmons. De briljante technische analist Russ ‘Monty’ Montgomery die meestal bij de betrokken families in Amerika blijft, en de onverschrokken patholoog anatoom Mae Jarvis. Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, deze agenten zetten alles op alles om de criminelen in het buitenland te identificeren en buiten de grenzen voor veiligheid te zorgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (3)

Criminal Minds: Beyond Borders - Seizoen 2

6.5

Criminal Minds: Beyond Borders - Seizoen 1

4.5

Nieuws (18)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 29 oktober tot en met 4 november voor je op een rijtje gezet.
5 nov 2018
De zomer van de Vlaamse televisie is nu echt begonnen. Dat betekent dat je links en rechts enkele gemiste series kan oppikken die de voorbije maanden al op een van de zenders te zien waren. Gelukkig blijft het niet...
6 jun 2017
Weekoverzicht van 8 tot en met 14 mei. * Weetjes: -Na zes seizoenen zijn er eindelijk echte concrete plannen voor een filmversie van de Britse serie Downton Abbey. In september zouden de opnames van start gaan. Het...
15 mei 2017
2

Populaire reacties (6)

8
22 okt 2017
Helaas kan hetgeen ik tot nu toe heb gezien niet tippen aan de reguliere Criminal Minds. Dr Spencer Reid ontbreekt (net als een paar andere acteurs) in deze serie. Het internationale karakter voegt wel weer iets toe, maar de verhalen zijn te voorspelbaar.
10
31 aug 2017
mirella de heer/eysink hoe moet ik de series aan doen om te kijken ik heb betaald voor de series