Criminal Minds: Beyond Borders

7.5 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2016 - 2017 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20162017 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:CBS
Criminal Minds: Beyond Borders is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS. De serie ging in première op 16 maart 2016.

Criminal Minds: Beyond Borders is een spin-off van Criminal Minds en heeft het zelfde format als Criminal Minds en gaat over de International Response Unit van Criminal Minds. Criminal Minds: Beyond Borders wordt geleid door Jack Garrett een doorgewinterde FBI-agent. Zijn team bestaat uit de slimme antropoloog Clara Seger die al veel heeft gereisd. De heldhaftige voormalig militair Matthew Simmons. De briljante technische analist Russ ‘Monty’ Montgomery die meestal bij de betrokken families in Amerika blijft, en de onverschrokken patholoog anatoom Mae Jarvis. Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, deze agenten zetten alles op alles om de criminelen in het buitenland te identificeren en buiten de grenzen voor veiligheid te zorgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Populaire reacties (6)

avatar Lyannah
5
9 apr 2016
Ik weet het niet hoor...ik heb het idee dat ik deze serie leuk moet vinden omdat ik CM gewoon heel erg goed vind...maar Gary Sinise ...ik heb steeds het idee dat hij over zijn tijd bij CSI begint...de karakters lijken zo op elkaar dat ik het verwarrend vind...Vind de serie tot nu toe, ben bij aflevering 5...nog niet echt leuk...maar zoals ik al zei...ik vind CM heel leuk...dus uit loyaliteit kijk ik het nog even aan....
avatar serie013
8
22 okt 2017
Helaas kan hetgeen ik tot nu toe heb gezien niet tippen aan de reguliere Criminal Minds. Dr Spencer Reid ontbreekt (net als een paar andere acteurs) in deze serie. Het internationale karakter voegt wel weer iets toe, maar de verhalen zijn te voorspelbaar.
Criminal Minds: Beyond Borders