Fuller House

7.7 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
5seizoenen/75afleveringen/2016 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20162020 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Netflix
Fuller House is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in première in 2016.

Het avontuur begon in 1987 met Full House; met Fuller House gaat het avontuur verder met veteranen; D.J. Tanner-Fuller die net weduwe is geworden en zwanger is, ze woont in San Francisco. D.J.’s jongere zus, die musicus wil worden, Stephanie Tanner en D.J.’s beste vriendin en alleenstaande moeder Kimmy Gibbler, samen met Kimmy's tienerdochter Ramona, trekken ze allemaal bij D.J. in om te helpen met het opvoeden van D.J.’s twee zonen – de rebelse twaalfjarige J.D. en de neurotische zevenjarige Max – en haar nieuwe baby.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 18
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 18
Seizoen 5

Populaire reacties (12)

avatar anonymous
-
27 feb 2016
Ik was bijna 19 toen Full House op tv kwam. Nu zoveel jaar later komt er Fuller house. Ik had eerst mijn bedenkingen, maar die waren snel verdwenen. Fuller house doet je in het begin nog denken aan Full House, maar na drie afleveringen ging ik de serie als een aparte serie zien en niet als Full House. Ik heb erg moeten lachen, de humor van vroeger is er nog steeds, nu gegoten in een 2016 jasje.
avatar anonymous
-
26 feb 2016
Soms moet je iets gewoon laten rusten, guys. Soms is het beter om lekker knus met elkaar op de bank te zitten en leuke herinneringen op te halen. Niet elke serie heeft een remake nodig. Full House had geen remake nodig. Het kan, dat blijkt, maar puur kwalitatief gezien voegt deze serie niks toe. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat men nu naar Fuller House kijkt, reflecteert op Full House en denkt: vond ik dit vroeger echt leuk? Als je een 80's baby bent net als ik, dan ken je Full House. Misschien ben je er zelfs mee opgegroeid. De serie liep van 1987-1995 en werd in Nederland uitgezonden op RTL4 en Veronica. Nu is dus deze spin-off, met grotendeels dezelfde cast, te zien op Netflix.

De serie draait om D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure, Full House). D.J. heeft een liefhebbende familie, drie kinderen en een goede baan. Helaas heeft zij haar man verloren, waardoor D.J. nu alleen zorg moet dragen voor drie jonge kinderen. Ik heb thuis zelf een kleine monstertje rond kruipen en ik kan je vertellen dat dat al zwaar kan zijn. Als alleenstaande vader zou ik waarschijnlijk skydiven van mijn dak. De helft van de oude gang van Full House stond D.J. altijd bij, maar die verhuizen nu naar Los Angeles. Eerst krijgen zij nog een verplichte herintroductie (met enthousiast gejuich van het publiek), een afscheidsfeestje en daarna moet D.J. het dus echt alleen doen. Al snel besluiten zus Stephanie (Jodie Sweetin, Full House) en beste vriendin Kimmy (Andrea Garber, Full House) bij D.J. in te trekken om haar te helpen met het opvoeden van de kinderen. Dat betekent dat het huis van Full naar Fuller gaat.

Dit eerste seizoen telt dertien afleveringen. Meneer weet absoluut niet of hij alle dertien afleveringen gaat oppeuzelen. Ik trap maar meteen de deur van dit overvolle huis in: Fuller House is niet bepaald een goede serie. Het is het 'niet omdat het moet, maar omdat het kan verhaal'. De serie voelt enorm gedateerd aan. Ik ben blij dat deze serie er is voor de nostalgische fan, maar nieuwe kijkers biedt deze serie heel wat minder. Candace Cameron, Jodie Sweetin en Andrea Garber zijn echt niet slecht bezig. Daarnaast komt dus een groot gedeelte van de oude cast af en toe binnenvallen (John Stamos, Bob Saget, Dave Coulier en Lori Loughlin). Het is dus een feest van herkenning... maar het is absoluut geen feest van verwenning. De situaties die gecreëerd worden zijn niet grappig. De humor kon ik niet vinden met een vergrootglas. Het is een multicam sitcom zoals ik ze niet graag zie: risicoloos, niet eens een kleine beetje origineel, voorspelbaar en cliché. De lachband doet de serie ook beslist geen goed. Vooral omdat je je vaak afvraagt waarom deze mensen aan het lachen zijn. Er is niks waar je echt je tanden in kunt zetten en het is vaak pijnlijk niet grappig

In de tweede aflevering gaan de dames gezamenlijk uit en wordt er opeens latin gedanst op een nummer van Macy Gray! Nogmaals, op een nummer van Macy Gray! Why? Waarom... Leg eens uit waarom veel zo geforceerd overkomt. Verder ziet de gelukkige kijker hoe de dames het huishouden proberen te regelen, hun leven weer op orde proberen te krijgen en ook weer beginnen te daten. Het is allemaal heel veilig. Smakeloos. De peper ontbreekt. Ik snap dat het een family comedy is, maar vooral de zender ABC bewijst op dit moment dat comedy's gericht op het gezin echt niet suf of saai hoeven te zijn. Fuller House doet niks vreselijks, maar het doet ook niks opmerkelijks. De serie en de verhalen kabbelen maar voort.

Gelukkig zal Fuller House de nostalgische fan beter smaken. De kijker die houdt van dit genre mag ook zeker aanschuiven. De serie geeft deze kijkers precies wat zij ervan verwachten. Het is een comedy gericht op het gezin, de drie leading ladies zijn sympathiek en veel van de situaties zijn herkenbaar. Daarbij zijn de intiemere momenten, wanneer de dames doen aan female bonding, niet verkeerd. Zoals D.J. die Kimmy in de vierde aflevering duidelijk maakt dat opvoeden ook betekent dat een ouder regels en grenzen stelt. Of Stephanie die in de vijfde aflevering beseft hoeveel haar zus en haar neefjes voor haar betekenen. Het is ook niet verkeerd om de oprechte liefde tussen deze zussen op het scherm te zien. Aan deze doelgroep (het gezin) zou ik Fuller House zeker aanraden. Daarbij zijn dertien afleveringen niet een hele grote investering.

Het wordt alleen moeilijker om een serie als Fuller House écht aan te raden, terwijl er zoveel betere series (en comedy's) op dit moment te zien zijn. Wat comedy's betreft series met een frisser uitgangspunt, die interessantere en beter uitgevoerde verhalen vertellen (nogmaals, neem eens een kijkje naar de comedy line-up van ABC). Het thema van Fuller House is beslist niet verkeerd. De uitvoering laat gewoon te wensen over. Dit is een serie die beter in de 80's had kunnen blijven. In 2016 is dit simpelweg niet goed genoeg om indruk te maken.

www.meneervevie.com

Vergelijkbare series

Full House
35 stemmen
The Nanny
10 stemmen
Roseanne
5 stemmen
Friends
2 stemmen
Fuller House