Rechercheur Ria

6.7 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2014 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2014 - heden
Genres:Drama
Netwerk:SBS 6
Rechercheur Ria is een Nederlandse van de zender SBS 6. De serie gaat in première op 16 april 2014.

Rechercheur Ria, een alleenstaande moeder van een bijdehante tweeling. Als onhandige en ogenschijnlijk stuntelende rechercheur lost ze moordzaken op met haar feilloze intuïtie.

Ria is een ogenschijnlijk gewone vrouw, waardoor zij door haar omgeving en voornamelijk door sluwe criminelen, wordt onderschat en hierdoor zaak na zaak weet op te lossen. Het leven van Ria is ingewikkeld. Ze ligt sinds een paar maanden in scheiding met haar man Jaap, gespeeld door Victor Löw. Bijkomstige moeilijkheid is dat haar ex ook nog eens haar collega bij de recherche is. Sinds de scheiding probeert Ria haar leven als alleenstaande moeder weer op de rit te krijgen. Maar dat is niet eenvoudig als je bedenkt dat ze twee kinderen op moet voeden en daarnaast haar werk niet los kan laten. Ria’s collega Martin, gespeeld door Manuel Broekman, probeert haar daar waar mogelijk is te ondersteunen, dit in tegenstelling tot rechercheur Lydia. Deze dame, die gestalte wordt gegeven door Birgit Schuurman, leeft voor de feiten en cijfers. Ze irriteert zich dan ook mateloos aan Ria en haar onconventionele manier van werken. Maar dat is niet de enige reden…
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar jan56
7
9 jan 2021
nederlandse kopie van The Mysteries of Laura

Vergelijkbare series

Penoza
0 stemmen
Moordvrouw
0 stemmen
The Blacklist
0 stemmen
Celblok H
0 stemmen