Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Emma Roberts speelt toch niet in Netflix-serie Spinning Out

Emma Roberts gaat geen hoofdrol spelen in het schaatsdrama Spinning Out van Netflix.

De 27-jarige Amerikaanse actrice was door de streamingdienst vastgelegd om in tien afleveringen van de nieuwe serie te gaan spelen, zo werd in oktober bekend.

Deadline meldt nu echter dat de actrice de opnames van Spinning Out niet kan combineren met een van haar andere projecten. Netflix laat weten een nieuwe actrice te zoeken voor de hoofdrol. Volgens Deadline is Lily Collins in beeld om de rol over te nemen.

Embed from Getty Images
Emma Roberts

Spinning Out gaat over het leven van kunstschaatsster Kat Barker. Haar kunstschaatscarrière lijkt ten einde als ze een blessure oploopt. Ze grijpt de kans aan haar carrière voort te zetten met een schaatspartner met een verborgen verleden.

Het is niet bekend welke rol voor Emma Roberts zo belangrijk is om de rol in Spinning Out op te geven. Volgens Deadline betreft het een nieuwe televisieserie.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
01 nov 2018 18:51 -
Dat is jammer.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1